Gigabyte Aorus M2'de scroll click düzgün çalışmıyor

Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba.

Kasım 2023'te Gigabyte Aorus M2 model fareyi satın aldım. Yazılımlarını kullanamamam haricinde bir sorunu yoktu fakat dün scroll click ile yeni sekme açamamaya başladım. Üflemek ya da vurmak sorunu çözmedi. Kaydırmasında hiçbir sorun yok, tertemiz kaydırıyor ama 10 tıklamanın 7'sinde tıklamıyor diyebilirim.

Bu siteden de destek için onlara İngilizce olarak yazdım: GIGABYTE - eSupport

Eğer önerilerinizle düzeltemezsem Türkiye'de de garanti için onlara gönderebilir miyim ya da bana yenisini gönderirler mi? Deneyimleyen var mı?

Yanıtlar için teşekkürler.

Eski Razer DA V2 faremde de aynı sorunu yaşadım. Orta tık switchiniz arızalı. Kendiniz değiştirebilirsiniz.

Merhaba.

Kasım 2023'te Gigabyte Aorus M.2 model fareyi satın aldım. Yazılımlarını kullanamamam haricinde bir sorunu yoktu fakat dün scroll Click ile yeni sekme açamamaya başladım. Üflemek ya da vurmak sorunu çözmedi. Kaydırmasında hiçbir sorun yok, tertemiz kaydırıyor ama 10 tıklamanın 7'sinde tıklamıyor diyebilirim.

Bu siteden de destek için onlara İngilizce olarak yazdım: GIGABYTE - eSupport

Eğer önerilerinizle düzeltemezsem Türkiye'de de garanti için onlara gönderebilir miyim ya da bana yenisini gönderirler mi? Deneyimleyen var mı?

Yanıtlar için teşekkürler.
Ancak önce yanıt bekleyin, belki yeni ürün yollarlar.

Eski Razer DA V2 faremde de aynı sorunu yaşadım. Orta tık switchiniz arızalı. Kendiniz değiştirebilirsiniz.

Kendim değiştirebileceğimi sanmam, muhtemelen daha kötü olur. Eski fareye döndüm şimdilik. Tabii önce yanıt bekliyorum.

Lehimlemekte sorun olmaz. 😄 İçini açıp geri düzgün takmayı başaramamak daha yüksek olasılık.
Çok eski Rampage faremi 15-20 kez açıp taktım hocam ben :D Kolay aslında, tek sorun yaşadığım nokta kabloyu içine sıkıştırmak zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı