Keşke vatan indirimine denk gelseydiniz. %18 kdv + sepete girince %5 sepet ek inidrim. 2100tl ye ryzen 7 3700x- 5600tlye rtx2080super msi trio x aldım hocam :/ biraz denk gelmesi ve araştırmak gereksürekli. 1.5 ay boyunca sorup soruşturdum
@curiousoftech
RTX 2060 da yetersiz değil 6000 TL verip alsın o zaman arkadaş. Ben ne konuşuyorum sen ne konuşuyorsun? Daha iyisi daha ucuza varken neden gidip RTX 2080 alsın?
Yani Rtx2080ti alın o zaman hocam size kalmış. hayırlısıyla kullanın alacağınızı da )
sahibinden bakabilirsini ben araştırdığım zamanlar 1 ay önce 5100tl'ye vatan faturalı rtx2080 asus satıyordu birileri. Kaldıysa D işlemciniz nedir acaba? merak ettim.
Peki sen ne konuşuyorsun? O halde en iyisi bir daha ki Black Friday’e kadar beklesin. Daha ucuza gelir. Adamın zaten bütçesi var demek ki. RTX 2080 alınca istediğini alamayacak mı? Adam sadece bu modelin diğer modellerden düşük olup olmadığını sormuş. Gelmiş burada indirim bekleyin SUPER alın vesaire diyorsunuz. Her neyse tekrar söylüyorum. Kartın hiçbir eksiği yok. Fazlasıyla şık ve performanslı. İşini fazlasıyla görür. Eğer alırsan iyi günlerde kullan. Bu arada RTX 2060’a 6000TL versin alsın derken haklı çıkmak için iyi ki GTX serisine inmedin he .
Yani Rtx2080ti alın o zaman hocam size kalmış. hayırlısıyla kullanın alacağınızı da )
sahibinden bakabilirsini ben araştırdığım zamanlar 1 ay önce 5100tl'ye vatan faturalı rtx2080 asus satıyordu birileri. Kaldıysa D işlemciniz nedir acaba? merak ettim.
Sistemi yakın zamanda alacağım o yüzden ekran kartı araştırıyorum. R5 3600, Msi Mpg X570, Corsair Vengeance Rgb Pro 16 gb 3200 Mhz, Samsung 970 EVO Plus Nvme 500 gb ssd, Fsp Aurum PT 1000W ve Phanteks EVOLV X kasa ile bir sistem alacağım.
1000W sistem için gereksiz fazla. Ayriyetten şahsi önerim SSD olarak SX8200 1TB bakman. Aynı fiyata 2 kat fazla depolama alanı ve yakın performans. Sonuçta 970 EVO Killer olarak geçiyor.
Peki sen ne konuşuyorsun? O halde en iyisi bir daha ki Black Friday’e kadar beklesin. Daha ucuza gelir. Adamın zaten bütçesi var demek ki. RTX 2080 alınca istediğini alamayacak mı? Adam sadece bu modelin diğer modellerden düşük olup olmadığını sormuş. Gelmiş burada indirim bekleyin SUPER alın vesaire diyorsunuz. Her neyse tekrar söylüyorum. Kartın hiçbir eksiği yok. Fazlasıyla şık ve performanslı. İşini fazlasıyla görür. Eğer alırsan iyi günlerde kullan. Bu arada RTX 2060’a 6000TL versin alsın derken haklı çıkmak için iyi ki GTX serisine inmedin he .
Donanım ve fiyat konusunda herhangi bir vasfınız veya mesleğiniz varsa oturup tartışmayı sürdürelim. İndirimden RTX 2080 Super alınabilecekken RTX 2080 almak mantıklı değil. 60 FPS ve 80 FPS'i kıyaslayabilecek kadar bilgisiz olabileceğinize inanmak istemiyorum.
Eğer indirim bekleyemeyecekse alınabilir. RTX 2080'e kötü demedim, alınmaz da demedim. Neyin polemiğine giriyorsunuz?
1000W sistem için gereksiz fazla. Ayriyetten şahsi önerim SSD olarak SX8200 1TB bakman. Aynı fiyata 2 kat fazla depolama alanı ve yakın performans. Sonuçta 970 EVO Killer olarak geçiyor.
Samsung ssd konusunda çok iyi olduğu için almışken en sağlam ve performanslı olanı seçmek istedim. Uzun sürede arza veya performans kaybı yaşamak istemediğim için.