Gigabyte Aorus RTX 2080 alınır mı?

Sizde inşallah, modeller arası çok performans farkı olmaz bütçeniz nedir bilmiyorum ama bence de RTX 2080S almanız daha sağlıklı olacaktır. Soğutması iyi olsun yeter.
6350 TL gibi bir bütçem var ama 2080S çok aşıyor bütçeyi. Bakıcaz artık :)
Tartışmaya gerek yok. İyi forumlar :) .
İnanır mısın bilmem ama Amazon.com.tr’yi sık kullanan biriyim. Senin bu SUPER muhabbetinden sonra bir kaç model aklıma geldi bu fiyat bandında arkadaşa önereceğim fakat baktım ki satıcıları hep olumsuz yorum almış önermedim. Şimdi sen burada bak bu fiyata SUPER var deyip tabir-i caizse beni *** ettiğini düşünüyorsan, kendininkini çok büyütmüşsün der geçerim. O yüzden iyi forumlar :) .
Newegg'de 2080 Gaming X Trio 5772 TL'ye geliyor. Burası ne kadar güvenilir acaba?

Kendi kendinize kuruyorsunuz, iyi forumlar.
Bu fiyata çok iyi gibi?

Son düzenleme:
Herkese iyi forumlar. Ekran kartı araştırıyordum. Aslında kafamda belirlediğim bir kart vardı (ASUS ROG STRIX RTX 2080 Advanced Edition) ama bir anda 500 TL birden fiyatı arttı. O yüzden başka alternatifler arama yoluna girdim ve bu ekran kartını gördüm; Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 8GB 256Bit GDDR6 (DX12) Fiyatı Bu ürün diğer RTX 2080'lerden gerek soğutma olsun, performans olsun bir eksiği var mıdır ve rahatlıkla kullanılabilir mi? Şimdiden herkese teşekkürler.
Hocam ben de ASUS ROG STRIX RTX 2080 Advanced Edition aldım yeni. Siz ne yaptınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı