Gigabyte Aorus RTX 2080 alınır mı?

Anladım, hak veriyorum fakat Adata’nın SX serisi SSD’leri genel olarak başarılı. Samsung’un SSD piyasasındaki yeri tabi yadsınamaz :) . Yalnızca biraz daha F/P olabileceğini düşündüm. Eğer günlük kullanıcı iseniz o model fazla kaçar. Yanılmıyorsam en hızlı model. Günlük kullanıcı iseniz dediğim SSD hem depolama olarak hem de stabilite olarak size yetecektir. Anakartınız üzerinde M2 soğutucusu mevcutsa ısınma probleminiz de olmaz.

Donanım ve fiyat konusunda herhangi bir vasfınız veya mesleğiniz varsa oturup tartışmayı sürdürelim. İndirimden RTX 2080 Super alınabilecekken RTX 2080 almak mantıklı değil. 60 FPS ve 80 FPS'i kıyaslayabilecek kadar bilgisiz olabileceğinize inanmak istemiyorum.

Eğer indirim bekleyemeyecekse alınabilir. RTX 2080'e kötü demedim, alınmaz da demedim. Neyin polemiğine giriyorsunuz?

Buyrun aynı fiyata RTX 2080 Super. Kalite olarak Aorus ile kıyaslamam bile.
Emin misiniz? Başka satıcı olmasın bu?

Tartışmaya gerek yok. İyi forumlar :) .
İnanır mısın bilmem ama Amazon.com.tr’yi sık kullanan biriyim. Senin bu SUPER muhabbetinden sonra bir kaç model aklıma geldi bu fiyat bandında arkadaşa önereceğim fakat baktım ki satıcıları hep olumsuz yorum almış önermedim. Şimdi sen burada bak bu fiyata SUPER var deyip tabir-i caizse beni *** ettiğini düşünüyorsan, kendininkini çok büyütmüşsün der geçerim. O yüzden iyi forumlar :) .

Tartışmaya gerek yok. İyi forumlar :) .
İnanır mısın bilmem ama Amazon.com.tr’yi sık kullanan biriyim. Senin bu SUPER muhabbetinden sonra bir kaç model aklıma geldi bu fiyat bandında arkadaşa önereceğim fakat baktım ki satıcıları hep olumsuz yorum almış önermedim. Şimdi sen burada bak bu fiyata SUPER var deyip tabir-i caizse beni *** ettiğini düşünüyorsan, kendininkini çok büyütmüşsün der geçerim. O yüzden iyi forumlar :) .
Kendi kendinize kuruyorsunuz, iyi forumlar.

4k Witcher 3 gibi 2015 yılında çıkmış daha eski oyunlarda alırsınız. 2080s ile 80 fps daha güncel oyunlarda zor. Zibilyon tane karşılaştırma var youtube’da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4k Witcher 3 gibi 2015 yılında çıkmış daha eski oyunlarda alırsınız. 2080s ile 80 fps daha güncel oyunlarda zor. Zibilyon tane karşılaştırma var youtube’da.

Gaming X Trio ve Gaming Trio arasında ne fark vardır sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı