GIGABYTE AORUS RTX 3080 GAMING BOX (LHR) ₺24,759

Ramazan Ö

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
3.470
Çözümler
5
Amazonlara daha bakmadım ama Türkiye'deki 3080 fiyatlarından ucuz. Vaktinde 3090 modeli bu fiyatlara geliyordu.


Türkiye'deki 3080 fiyatları:

Ürün linki:
 
Amazonlara daha bakmadım ama Türkiye'deki 3080 fiyatlarından ucuz. Vaktinde 3090 modeli bu fiyatlara geliyordu.


Türkiye'deki 3080 fiyatları:

Ürün linki:
Gaming box ne oluyor kanka?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki incelemeye göre o kadar da harika sonuçlar vermiyor.
 
@Mimar20 Aslında teorik olarak mantığı basit. Mesela bir dizüstü bilgisayarınız var ve ekran kartı o kadar da iyi değil. Böyle bir gaming box ile ayrıca bir kutu olarak satın alıyorsunuz ve Thunderbolt portu ile bunu bilgisayarınıza bağlıyorsunuz ve bilgisayarınızın performansı artıyor. Kısacası bilgisayarlar için olan bir ekran kartını laptopa yada gene bir masaüstüne Thunderbolt portu ile bağlama denebilir. Bu ürün teoride ne kadar böyle olsa da @Ersin Erkal 'ın attığı videoda da görüldüğü gibi stabil çalışan bir ürün gibi durmuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarın yanında 2 kiloluk bir kutu taşımak da bir hayli zor olmalı.

Ayrıca Technopat'ın attığı bir videoda Asus'un eGPU'sunu test etmişlerdi. Aradan baya bir sene geçmiş ama bakmanızı tavsiye ederim.
 
@Mimar20 aslında teorik olarak mantığı basit. Mesela bir dizüstü bilgisayarınız var ve ekran kartı o kadar da iyi değil. Böyle bir Gaming box ile ayrıca bir kutu olarak satın alıyorsunuz ve Thunderbolt portu ile bunu bilgisayarınıza bağlıyorsunuz ve bilgisayarınızın performansı artıyor. Kısacası bilgisayarlar için olan bir ekran kartını laptopa ya da gene bir masaüstüne Thunderbolt portu ile bağlama denebilir. Bu ürün teoride ne kadar böyle olsa da @Ersin Erkal'ın attığı videoda da görüldüğü gibi stabil çalışan bir ürün gibi durmuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarın yanında 2 kiloluk bir kutu taşımak da bir hayli zor olmalı.

Ayrıca Technopat'ın attığı bir videoda ASUS'un eGPU'sunu test etmişlerdi. Aradan bayağı bir sene geçmiş ama bakmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı