Gigabyte AORUS RX 570 4 GB alınır mı?

FedeRico-M

Kilopat
Daha fazla  
Sistem işlerinden hiç anlamam ve hayatımda ilk defa ekran kartı almaya niyetlendim.
  • İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-3770
  • Anakart: ASUS P8z77-V PRO
  • Cooler Master GX-2 80Plus 750W
  • G.Skill 16 GB Ripjaws RAM
  • Ekran Kartı: ASUS GTX 560 Ti
Gigabyte Aorus RX570 4 GB alınır mı? Sistemde herhangi bir sıkıntı olur mu?
Şimdiden teşekkürler.

820 TL ama tehşir ürünüymüş galiba vazgeçtim almaktan.Kredi kartımın limiti 1000 TL, taksitle alacağım için 1000 TL üstüne çıkamam.

@FedeRico-M Yani kendi kullandığım Nitro+ 4GB öneririm normalde ama bulamıyorum. En uygun böyle buldum; Sapphıre Amd 4gb Rx 570 Nıtro+ Oc Gddr5 256 Bit 11266-14-20g 2xhd - n11.com

Ben 6-7 ay önce yukko.com dan 945TL'e almıştım. 1070TL'e Nitro+ yerine ROG alınabilir bence.

Tavsiyem bir konu açın o rog kartı için. Ufak da olsa bir şüphe var içimde. Görüntü çıkışları yeri benim kartım gibi değil anlamadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Başlığa ROG STRIX RX570 4GB Alınır mı? yazın ve attığım linki mesaja yapıştırın fiyatı 1009TL ve kart normal RX570 mi bildiğimiz sizce alınır mı diyebilirsiniz. Garanti olsun başkalarının da fikrini alalım.

@FedeRico-M Yani kendi kullandığım Nitro+ 4GB öneririm normalde ama bulamıyorum. En uygun böyle buldum; Sapphıre Amd 4gb Rx 570 Nıtro+ Oc Gddr5 256 Bit 11266-14-20g 2xhd - n11.com

Ben 6-7 ay önce yukko.com dan 945TL'e almıştım. 1070TL'e Nitro+ yerine ROG alınabilir bence.

Tavsiyem bir konu açın o rog kartı için. Ufak da olsa bir şüphe var içimde. Görüntü çıkışları yeri benim kartım gibi değil anlamadım o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Başlığa ROG STRIX RX570 4GB Alınır mı? yazın ve attığım linki mesaja yapıştırın fiyatı 1009TL ve kart normal RX570 mi bildiğimiz sizce alınır mı diyebilirsiniz. Garanti olsun başkalarının da fikrini alalım.

Çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı