Gigabyte Aorus RX 6900 XT waterforce nasıldır?

Amenotejikara

Hectopat
Daha fazla  

Bu kartı almayı düşünüyorum diğer RX 6900 XT modellerine göre daha üstün 3090 gücünde diyenler var. Bunun yanına ekstradan bir şey almak gerekiyor mu? Görünüşü falan tuhaf bir kart ilk defa bu şekilde ekran kartı görüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom sıvı soğutma ne oluyor tam olarak? Fiyatı da ne kadardır?

Hocam tasarım için oluyor genelde ve çok zahmetli oluyor. Genelde tasarım hastası veya Ultra zenginler için. Bulaşmayın onlara zor bayağı hocam. Bütçe sorunu yoksa Aorus bakın çok güzel bir karttır.

Hocam tasarım için oluyor genelde ve çok zahmetli oluyor. Genelde tasarım hastası veya Ultra zenginler için. Bulaşmayın onlara zor bayağı hocam. Bütçe sorunu yoksa Aorus bakın çok güzel bir karttır.
Anladım teşekkürler. Peki üstüne ekleyip bunu almak mantıklı mıdır sizce?

Custom sıvı soğutma ne oluyor tam olarak? Fiyatıda ne kadardır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Custom sıvı soğutma, katı borulu sizin düzenlediğiniz sıvı soğutmadır.

Anladım teşekkürler. Peki üstüne ekleyip bunu almak mantıklı mıdır sizce?

Aorus daha iyi hocam. Rakip olamazlar soğutmada. Fakat TUF'ta güzeldir üzmez ama Aorus daha ucuz ve iyiyken TUF'a bakmazdım şahsen.

Aorus daha iyi hocam. Rakip olamazlar soğutmada. Fakat TUF'ta güzeldir üzmez ama Aorus daha ucuz ve iyiyken TUF'a bakmazdım şahsen.
TUF olan 6950 XT hocam, aralarında fps farkı var. Biraz daha ekleyip almaya değer gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı