Gigabyte Aorus RX570 vs ASUS ROG STRIX RX570

Hocam RX470 kullanıcısı olarak söylüyorum WattMan, siyah ekran, kilitlenme gibi sorunları yaşayıp bir şekilde çözdüm bu modeller gerçekten sıkıntılı eğer illaki alırım diyorsan @kino dediği gibi fiyatı düşürmeye bak derim. AMD kartlarda yeni sürücüye hemen atlamamak gerektiğini de tecrübe ederek öğrendik 😂

Hocam RX470 kullanıcısı olarak söylüyorum WattMan, siyah ekran, kilitlenme gibi sorunları yaşayıp bir şekilde çözdüm bu modeller gerçekten sıkıntılı eğer illaki alırım diyorsan @kino dediği gibi fiyatı düşürmeye bak derim. AMD kartlarda yeni sürücüye hemen atlamamak gerektiğini de tecrübe ederek öğrendik 😂
Merhaba rx470 kullanıyorum normalde wattman sorunu almıyorum ama Nintendo swich oyunu oynuyorum emulatorle wattman sorunu alıyorum sorunu nasıl çözebilirim

Merhaba RX470 kullanıyorum normalde WattMan sorunu almıyorum ama Nintendo swich oyunu oynuyorum emulatorle WattMan sorunu alıyorum sorunu nasıl çözebilirim?

Yaptıklarımı yazıyorum hocam WattMan için format atıp sürücüyü driver only olarak kurdum (23.11.1 kurulu uzun zamandır evde değilim güncel sürücüleri denemedim). AMD chipset sürücüsünü AMD'nin sitesinden indirdim anakart sitesindeki sürüm eskiydi eğer Intel kullanıyorsanız onun sürücüsünü kurun. MPO kapatma bende işe yaramadı ama denenebilir. Ek olarak bende kilitlenme de yaptığı için XMP ayarını kapatarak onun de önüne geçmiş oldum. Şu an gariban şekilde çalışıyor undervolt veya underclock yapmadan sorunlardan kurtuldum.

Format atmamın nedeni Windows update kapattım sürücüleri kendim kuruyorum sorun yaşamamak adına

Yaptıklarımı yazıyorum hocam WattMan için format atıp sürücüyü driver only olarak kurdum (23.11.1 kurulu uzun zamandır evde değilim güncel sürücüleri denemedim). AMD chipset sürücüsünü AMD'nin sitesinden indirdim anakart sitesindeki sürüm eskiydi eğer Intel kullanıyorsanız onun sürücüsünü kurun. MPO kapatma bende işe yaramadı ama denenebilir. Ek olarak bende kilitlenme de yaptığı için XMP ayarını kapatarak onun de önüne geçmiş oldum. Şu an gariban şekilde çalışıyor undervolt veya underclock yapmadan sorunlardan kurtuldum.

Format atmamın nedeni Windows Update kapattım sürücüleri kendim kuruyorum sorun yaşamamak adına.

Teşekkür ederim 23.11.1 kurup deneyeceğim.

Teşekkür ederim 23.11.1 kurup deneyeceğim.

Tekrardan merhaba 20.2.2 driver sürümünü kurarak oyundan WattMan yemekten kurtuldum gerçekten yeni guncellemeye RX470 stabil degil 10 senelik kart normaldir sizin dediğiniz driverida kuracağım deneyeceğim teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:
Evet çok eski kalmış sürücü ben 23.5.2 23.7.1 ve 23.11.1 kurup sorun yaşamamıştım şu an halen 23.11.1 kurulu eve geçince yeni sürümleri de denerim. Zaten yakın zamanda NVIDIA kart almayı düşünüyorum ama gittiği yere kadar götürelim 😅. Sorunu çözdüğünüze sevindim valla bu seri çok can yaktı 😅

Evet çok eski kalmış sürücü ben 23.5.2 23.7.1 ve 23.11.1 kurup sorun yaşamamıştım şu an halen 23.11.1 kurulu eve geçince yeni sürümleri de denerim. Zaten yakın zamanda NVIDIA kart almayı düşünüyorum ama gittiği yere kadar götürelim 😅. Sorunu çözdüğünüze sevindim vallahi bu seri çok can yaktı 😅

23.11.1 de sorun yaşadım maalesef olmadi. Problem şu ki AMD ayarlarinda WattMan hatasi yazmiyordu varsayılan ayarlarina döndürüldü yazıyordu. 21 sürümler de de attı 20 sürümlerde sorun yok.

22 sürümlerini dene istersen tam hatırlamıyorum ama 22.11 diye bir sürüm vardı kullandığım tam hatırlamıyorum. Çünkü bazı oyunlarda sorun yaşama ihtimalin var eski sürüm olduğu için

Anladım son olarak da amernime sürücüsü deneyebilirsin 3.parti sürücü çok şey değişeceğini sanmıyorum ama denenebilir. Ben de pes ettim hocam RTX kart bakıyorum artık aldıktan sonra 1 ay uğraştım sorunsuz hale getirmek için ama hakkını yemeyelim RDR2 Witcher falan oynattı bana aslan parçası 😅

Anladım son olarak da amernime sürücüsü deneyebilirsin 3.parti sürücü çok şey değişeceğini sanmıyorum ama denenebilir. Ben de pes ettim hocam RTX kart bakıyorum artık aldıktan sonra 1 ay uğraştım sorunsuz hale getirmek için ama hakkını yemeyelim RDR2 Witcher falan oynattı bana aslan parçası 😅

Sorun şu ki sadece emülatörde sorun yaşıyorum başka bir oyunlarda falan sorun yok emülatörden şüphelenmeye başladım galiba benim PC çok eski kaldirmiyor.

Sorun şu ki sadece emülatörde sorun yaşıyorum başka bir oyunlarda falan sorun yok emülatörden şüphelenmeye başladım galiba benim PC çok eski kaldirmiyor.

Merhaba tekrardan sorunumu çözdüm MSI Afterburner ile Power limiti sonuna kadar açtım mermory clock 1750'den 1875'e çıkardım Core clock da 1256'dan 1340 yaptım hem donar oyunlarim donmuyor CS 2 gibi çok stabil oldu hem de WattMan yemiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı