Gigabyte Aours B360m Gaming BIOS Güncellemesinden sonra görüntü gelmemesi

@Nizamettin57 sanki clear CMOS u yanlış yapıyorsunuz. Size anakartınızın manuel inden clear CMOS ile ilgili metinin çevirisini paylaşayım.
" BIOS yapılandırmasını temizlemek için bu atlatıcıyı kullanın ve fabrika varsayılan CMOS değerlerini sıfırlamak. CMOS değerlerini temizlemek için, bir kaç saniye boyunca iki pime dokunmak için tornavida gibi metal bir nesne kullanın.
• Her zaman CMOS değerlerini temizlemeden önce bilgisayarınızı kapatın ve güç kablosunu prizden çekin. • Sistem yeniden başlatıldıktan sonra, fabrika ayarlarını yüklemek için BIOS Ayarlarına gidin (En İyileştirilmiş Varsayılanları Yükle'yi seçin) veya BIOS ayarlarını manuel olarak yapılandırın (BIOS yapılandırmaları için bkz. Bölüm 2, "BIOS Ayarları")."

Tornavida ile dokunacağınız iki pini resimde kırmızı üçgen içerisine aldım
clear.PNG




Yine altta 4 tane led var.Bunlar hangisi yanıyor? Sağ alttaki ise boot ile ilgili sorununuz var demektir.
 
Ekran kartınızı sökünüz , anakart üzerindeki DVI ya da HDMI çıkışını monitöre bağlayınız.Biosa girip tekrar biosu default ayarlara getiriniz. Bilgisayarınızı kapatıp ekran kartınızı takınız ve tekrar monitörü ekran kartınıza takınız.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı