Gigabyte AX370 Gaming K3 RAM önerisi

Ravenousd

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay önce PC topladım FPS drop sorunu yaşıyorum. Oyunu akıcı oynayamıyorum.
Sistemim:

İşlemci: AMD Ryzen 7 1700
Ekran kartı: Nvidia GTX 1050 Ti
RAM: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V
Anakart: Gigabyte AX370 Gaming K3

Aldığım RAM anakartımın destek listesinde yokmuş ve Ryzenler 3000 MHz ile uyumlu değilmiş sanırım BIOS'tan frekansını arttırdım RAM'in yine de aynı sorunu yaşıyorum RAM'i değiştirmeyi düşünürüyorum. Anakartımla uyumlu ve Ryzenle uyumlu dual kit 16 GB RAM önerebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 2400MHz CL14 RAM veya GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 2400MHz CL16 1.2V AMD Ryzen Uyumlu Dual Kit RAM olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek destek listelerinde desteklenen tüm bellekler yazmaz. Orada yazan modeller örnek teşkil etmesi açısından hazırlanır. Anakartınızın teknik özelliklerinde neyi desteklediği belirtilmişse o bellekleri kullanabilirsiniz. Yalnız şuna dikkat etmekte fayda var, aynı marka ve model belleklerin ayarlarında frekans ve voltaj değerleri farklılık gösterebiliyor bu da uyumsuzluğa sebebiyet veriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı