Gigabyte B450 anakart güç bağlantıları nasıl yapılır?

Oncaba

Decapat
Öncelikle herkese merhaba. Güç kaynağımı kablolarını anakarta bağlarken tıkandım.

Anakart: Gigabyte B450m s2h
PSU: FPS CMT110 kasa içinde gelen 500W PSU

Ön panel harddisk bağlantılarını yaptım ama ATX 12v girişine bağlantı yapamadım. Anakart 8pinli giriş ama PSU'da 2 tane 4pinli 2 tane 6pinli var acaba 4pinliler birleştirip mi takacağım?
374765
374766
374767
374768
374769

Son düzenleyen: Moderatör:
En son resimdeki 4+4 pin cpu ya sağdaki 6+2 ve 6 pin ekran kartına olacak şekilde takacaksınız. Ancak gördüğüm kadarıyla ekran kartınızın güce ihtiyacı yok PCI-E yuvasından alıyor gerekli akımı.
Evet ekran kartının güce ihtiyacı yok. Rx550 alacaktım. Baktım oem rx 460 daha performanslı ve ucuz bunu aldım şimdilik. Yardım için teşekürler. Eminsiniz değilmi. Diğer tüm bağlantılardan eminin de bir bunda takıldım. Daha kullanmadan yakmayayım😁

Evet ekran kartının güce ihtiyacı yok. Rx550 alacaktım. Baktım oem rx 460 daha performanslı ve ucuz bunu aldım şimdilik. Yardım için teşekürler. Eminsiniz değilmi. Diğer tüm bağlantılardan eminin de bir bunda takıldım. Daha kullanmadan yakmayayım[emoji16]
PSU sistemin Watt değerini karşılıyorsa sorun olmaz.Bağlantılarda bir sıkıntı yok.2 gün önce Gigabyte B450M S2H anakartta ben de benzer bir sıkıntıyı yaşamıştım.Şu an gayet iyi çalışıyor.

Evet ekran kartının güce ihtiyacı yok. Rx550 alacaktım. Baktım oem rx 460 daha performanslı ve ucuz bunu aldım şimdilik. Yardım için teşekürler. Eminsiniz değilmi. Diğer tüm bağlantılardan eminin de bir bunda takıldım. Daha kullanmadan yakmayayım😁
En basitiyle 6+2 cpu girişi olmaz hocam :) İçiniz rahat etsin soldakiler cpu girişi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı