Gigabyte B450 S2H anakart iade edilir mi?

Etmeleri lazım ya çoğu satılan yerler yapıyor İtopya olsun vatan gibi yerler.

İnternetten de alınca yapıyorlar diye biliyorum çok zor bir işlem değil ki takacak eski işlemciyi günceleyecek veyata adamları ara telefondan rica et ekstra ücret ile.
Her satıcı da aranmıyo ki hocam bence b450 asus almaya deger yaa bilmiyorum alasım aşırı var yani s2h de alasım var bios flash back olsaydı arkama bakmadan alırdim ama bios guncelemeye 100 150 isterler belkide zor bi islem olmasada yani düz hesap 500 tl daha fazlaya gelicek anakart bana onu da 4 ram slotu rgb falan deger yani satacagın zaman zaten b450 s2h nin fiyata satmican sonucta

Her satıcı da aranmıyor ki hocam bence B450 ASUS almaya deger yahu bilmiyorum alasım aşırı var yani S2H de alasım var BIOS flash back olsaydı arkama bakmadan alırdim ama BIOS guncelemeye 100 150 isterler belki de zor bir islem olmasa da yani düz hesap 500 TL daha fazlaya gelecek anakart bana onu da 4 RAM slotu RGB falan deger yani satacagın zaman zaten B450 S2H'nin fiyata satmican sonucta.

Ya illa eski nesil bir Ryzen işlemci bulurusun aslında zor bir şey değil.

Ya illa eski nesil bir Ryzen işlemci bulurusun aslında zor bir şey değil.
Monitör alıcam ama ne alsam kararsız kaldım he bide soyle bisey var 2 el hic kulanılmamış b450 tuf gaming var 1000tl
4 ay mı neydi oylebiseyler hatırlıyorum adamın kasaya olmamış sonra cocuk baskasının kasasıyla ankartı takas etmiş simdi onu 1200 yamis 1000 tl veriyor yani hic kasaya takılmamis bile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı