Gıgabyte B450M Anakartta RGB Kontrolcüsü Var mı?

hocam merhaba bende de b450m s2h anakart var gamepower windrunner bir işlemci sogutucusu aldım
ana kart led cpu yazan yer 4 pin li sogutucum rgb si 3pinli bunun ledlerini nasıl yakabilirim nereye bağlamam lazım game power fan controller ım da var ama bir türlü işlemci sogutucusunun 2. kablosunu bağlacayak yer bulamadım yardımcı olur musun2 haftadır bununla uğraşıyorum
Tamamdır hocam çok teşekkürler yakında deneyeceğim duruma göre burdan dvvam ederim 😊
hocam merhaba bende de b450m s2h anakart var gamepower windrunner bir işlemci sogutucusu aldım
ana kart led cpu yazan yer 4 pin li sogutucum rgb si 3pinli bunun ledlerini nasıl yakabilirim nereye bağlamam lazım game power fan controller ım da var ama bir türlü işlemci sogutucusunun 2. kablosunu bağlacayak yer bulamadım yardımcı olur musun2 haftadır bununla uğraşıyorum

Hocam tahmin ediyorum sorun RGB ARGB farkından kaynaklı bizim anakartımız RGB destekli bunlarda 4 pinli sıkıntı bundan kaynaklı tahminen ekstra kontrolcü ile kullanman lazım ama bununla ilgili bir konu açarsan çok daha net yardımcı olurlar.

RGB kontrolcüsüne fanlardan gelen tek 4 pinli headerı direk anakartınızın üzerindeki LED_CPU slotuna takarsanız RGB ledleri Fusion yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.
Hocam Thermat
GIGABYTE RGB Fusion 2.0 sayfayı bir inceleyin.
Anakartınızın resmi olarak verdiği Fusion yazılımı :http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/mb_utility_rgb_fusion19080102.zip
bunu kurup deneyin.

Hocam thermaltake v200 kullanıyorum hangisi 4 pinli ben anlamadım

Dosya Ekleri

• IMG_20200411_032659.jpg
    IMG_20200411_032659.jpg
    927,7 KB · Görüntüleme: 121
Gigabyte b450m s2h anakart sadece 7 renk desteği veriyor. Rgb tam kontrolcülü değil dediğim gibi bu yüzden mod durumu bu anakartta mevcut değil. Xpg nin ssd si var bende de xpg ayrı bir programı olduğu ve rgb modları desteklediği için onda değişiklik yapılıyor.
daha iyi bir nakrt öneriniz varmı sistemdek bütün rgb ler bağlayıp modlarını ve renk değişmini ayrlamak için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı