Gigabyte B450M DS3h V2 anakart USB, klavye ve mouse çalışmıyor

mht1219

Centipat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
Anakart: Gigabyte B450 DS3h V2 (rev. 1.0)
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G.
RAM: Corsair CL16 2x8 3200 MHz.
SSD: Samsung 970 EVO 250 GB.
PSU: Corsair CV-650W 80 Plus.
Kasa: Corsair Carbide Delta spek.
Sorun: Arkadaşlar öncelikle yeni üyeyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İncehesap'dan belirtmiş olduğum özelliklerde anakart aldım ve diğer parcalar gelene kadar epey bir zaman geçti ama kutularını açmadım, son 1 ay içinde toplamayı yaptım anakartın USB ve klavye mouse girişleri verimli çalışmıyor ilk açılıştı çalışırken 2 3 dk sonra çalışmamaya başlıyor 5 adet mouse 2 adet klavye ile denedim sorun aynı iade işlemleri yapılır mı tamir için göndereyim mi?

Sistem özellikleri:
Anakart: Gigabyte B450 DS3h V2 (rev. 1.0)
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G.
RAM: Corsair CL16 2x8 3200 MHz.
SSD: Samsung 970 EVO 250 GB.
PSU: Corsair CV-650W 80 Plus.
Kasa: Corsair Carbide Delta spek.
Sorun: Arkadaşlar öncelikle yeni üyeyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İncehesap'dan belirtmiş olduğum özelliklerde anakart aldım ve diğer parcalar gelene kadar epey bir zaman geçti ama kutularını açmadım, son 1 ay içinde toplamayı yaptım anakartın USB ve klavye mouse girişleri verimli çalışmıyor ilk açılıştı çalışırken 2 3 dk sonra çalışmamaya başlıyor 5 adet mouse 2 adet klavye ile denedim sorun aynı iade işlemleri yapılır mı tamir için göndereyim mi?

İade ediliyorsa iade ettir. Tamir yaptırmak sorunu devam ettirecektir, değişim de isteyebilirsin.

İade ediliyorsa iade ettir. Tamir yaptırmak sorunu devam ettirecektir, değişim de isteyebilirsin.

2021/ocak ayında aldım İncehesap cuma gecesinden iade için zaman problem olabilir ama iade için uğraşacağım.

Aynı anakart bende var çok memnunum sorun bence kartta iade talebinde bulun değişim iste.

Kart güzel gerçekten ileride RAM takviyesi için düşünerek almıştım 4 slot var diye S2H düşünüyordum pek de vark yok slot dışında.

2021/ocak ayında aldım İncehesap cuma gecesinden iade için zaman problem olabilir ama iade için uğraşacağım.

Kart güzel gerçekten ileride RAM takviyesi için düşünerek almıştım 4 slot var diye S2H düşünüyordum pek de vark yok slot dışında.

Bende aynı mantıkla aldım gittim yanına 8x8 16 GB RAM'da aldım şu anda 16 GB'yi zorlayacak oyunda yok o sebeple birkaç sene daha kafamız rahat olur. Bu arada geçmiş olsun acaba kart durduğu yerde ne gibi sıkıntı çıkartmış olabilir. Sen yine de iade istemeye çalış bir de kasanın pinlerini takmış isen kasadaki USB bağlantılarını dene hatta video kaydı da al.

Bende aynı mantıkla aldım gittim yanına 8x8 16 GB RAM'da aldım şu anda 16 GB'yi zorlayacak oyunda yok o sebeple birkaç sene daha kafamız rahat olur. Bu arada geçmiş olsun acaba kart durduğu yerde ne gibi sıkıntı çıkartmış olabilir. Sen yine de iade istemeye çalış bir de kasanın pinlerini takmış isen kasadaki USB bağlantılarını dene hatta video kaydı da al.

Kasa içi tüm bağlantıları birçok kez kontrol ettim. Tüm portlara taktım çıkardım neler neler denedim sorun devam etmekde. İlk kullanımda da sorun vardı Windows kurarken F2'ye basmayla başladı olay.

Bunu yaptım üstat.

BIOS ile ilgili bir şey yaptıysanız resetleyip deneyin. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı