Gigabyte B450M H alınır mı?

Karttan memnun musunuz? Herhangi bi' eksisi var mı? Hazır kullanıcısını bulduk kartın, en azından 2-3 soru soralım.
İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. :)

-Karttan memnunum. Her şeyi ile güzel. Vatan KDV indiriminde almıştım bu sayede B450M S2H fiyatına geldi. ( İndirimin önemi ve faydaları. ) Görünümü rakiplerine göre daha güzel geliyor bana. Msi veya Asus alabilirdim ama ne yalan söyleyeyim bana itici geliyor bu firmalar. Bazı modellerinde sorun yaşayanları gördüm forumda ve biraz daha soğudum. Ayrıca Gigabyte'a öznel nedenler ile içim biraz daha ısındı. İlk önce B450 olmasının faydaları var. B450 almamın nedeni ileride işlemci yükselteceğim zaman sorun yaşamayacak olmam. Ana sebebim bu. Ayrıca rakiplerine göre çok daha dolu bir kart. Gigabyte Ultra Durable standartlarına sahip. Bu sayede dayanıklı diyebilirim. Ayrıca Kasa-Kulaklık-Mause-Kasa Fanı dörtlemem kırmızı siyah olduğundan anakartın kırmızı siyah olması çok hoş. Performans olarak diğer B450 anakartları görmediğimden bir şey diyemem ama memnunum. Güzel kart.

-Kartın eksiği var mı demişsiniz. İlk önce, kart sanki dünyada unutulmuş bir kart. Kimsede yok, internet üzerinde Türkçe inceleme yok. Bak inceleme videosu demiyorum direkt inceleme yok kart ile ilgili. Ne yazı ne video. Ürünü almadan önce biraz risk aldım diyebilirim. Sadece yabancı videolar bulabildim ki doğru düzgün bilgi yok zaten. Bu gidişle Türkiye'de bulunan incelemeyi ilk ben yapacağım. Sonra, BIOS menüsü bana biraz ucuza kaçılmış gibi geldi ama yeterli. Sorun çıkarmaz. Devam edersek, niye "adamakıllı" Türkçe desteği gelmiyor ey Gigabyte! Sanki Google Çeviri ile çevirmişsiniz BIOS menüsünü ve uygulamaları. Koskocaman şirketinizde Türkçe bilen birisi yok mu? Ayrıca uygulamalarında Türkçe seçeneğini bulana kadar canım çıktı. İyi ki basit uygulama yapmışsınız hafif İngilizce bile yeterli. Bu arada bazı yerler çevrilmiyor Türkçe yapsak bile öyle bir sorun var. Devam edelim, Niye bozuk BIOS sürümü yayınladınız? F50 sürümünü sakın yüklemeyin ben yükledikten sonra bilgisayar kafayı yedi. Üstelik forumda belki çözümü olur diye konu açıyorum cevap bile yok. En iyisi eğer 3000 serisi Ryzen kullanılmayacaksa F30 sürümünde kalmak. Güncel kalalım diyoruz doğru dürüst BIOS sürümü yayınlamadığınız için bilgisayar saçma hatalar veriyor. Neyse en azından bilgisayar çalışıyor buna şükür. Tamam, Yahu 3 tane fan girişi nedir zaten birisi işlemci fanına gidiyor ek fan taksam nereye takacağım? Diğer anakartlar da aynı. Neden bu az fan kontrolcü koyma sevdanız var? İlla para verip çoklayıcı mı alalım? Yinede neyse. Gigabyte, neden bu anakarta Dual BIOS koymuyorsun? B350M Gaming 3 modelinde bile Dual BIOS var neden bunda yok? Gerekli bir şey değil o yüzden çok uğraşmayacağım. Ayrıca, niye App Center diye saçma bir uygulama yapıyorsun? Uygulama geliştirici ekibiniz kim? Neden böyle doğru düzgün çalışmayan uygulamalar yapıyorsunuz?

Bu eksilere rağmen seviyorum anakartımı. Çünkü bu sorunlar olsa bile ben bu riski aldım. O yüzden pişman olmak yerine bu sorunlar ile yaşamak gerek. Her türlü soruna rağmen çok güzel bir anakart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı