Gigabyte B450M S2H anakart ARGB desteği

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Öncelikle iyi akşamlar. Anakartım Gigabyte B450M S2H ve kasamda 6 adet fan var hepsi ARGB ve kontrolcüsü bulunmakta ARGB kablosu 3 pinlik ve benim anakartımda da ARGB desteği var mı bilmiyorum anakart sayfasında RGB şerit LED'ler için 4 pinlik RGB portu olduğu söylenmiş LED_CPU adı altında 4 pinlik bir port. 3 pinlik to 4 pin Converter'lar var mıdır acaba? Varsa fikriniz nedir yapabilir miyim ya da alsam bile anakartın ARGB desteği var mıdır yardımcı olursanız sevinirim. Kasa Gamepower warCry 6 adet ARGB fanla birlikte geliyor kontrolcüsü ve kumandası da mevcut onlar da Gamepower'ın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@AlgoritMa Arkadaşın da dediği gibi fanlarınız ile uyumlu bir kontrolcü almanız gerek. Kontrolcüyü de kasanın ön tarafındaki Reset tuşuna bağlarsınız. Bu sayede Reset tuşu ile önceden atanmış modlar ve renkler arasında geçiş yapabilirsiniz. Şu an aklıma tek bu geliyor.
Kasanın içerisinde kendi kontrolcüsü geliyormuş.
Kasa Gamepower warCry 6 adet ARGB fanla birlikte geliyor kontrolcüsü ve kumandası da mevcut onlar da Gamepower'ın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı