Gigabyte B450m S2H Anakart nasıldır?

Ali Yaman

Hectopat
Merhabalar. Bu anakartı alacağım beni uzun vadede götürür mü? Kaliteli midir marka? Teşekkürler.

Bende yakın zamanda aldım , kullanamk daha nasip olmadı ama benim bütçemle araştırma yaptığımda en iyi f/p ürünü olarak anılıyordu.o yüzden bende almaya karar verdim yani bana sorarsan iyi bir anakart ama gönlün rahat etmicekse biraz daha araştırma yapabilirsin.

Kendim kullanıyorum dün Gigabyte App Center BİOS uygulaması üzerinden BİOS güncelledim, bu yönünden sevdim ayrıca yeni Ryzen 3 2200g işlemcisi için tam uygun bir anakart.
Ayrıca Ryzen 3. nesil işlemcileri destekliyor. 3200 MHz kadar RAM destekliyor. Şuan bir eksik yönü yok.

Buradan özelliklerine bakabilirsin. Ayrıca CS gibi fazla sistem istemeyen oyunlar oynayacaksan al Ryzen 3 2200G işlemcisini ekran kartı için işlemci görev görsün APU üzerinden keyfine bak.

Merhabalar. Bu anakartı alacağım beni uzun vadede götürür mü? Kaliteli midir marka? Teşekkürler.
İyi, götürür. Konuyu açmadan keşke biraz araştırın bununla alakalı çok konu gördüm. En azIndan internete "Gigabyte B450M S2H nasıl?" yazıp arattırsaydın.

Bunlar sosyalde açtığın konunun aynısından açılmış.

İyi bı anakart aynı seride anakartlardan daha çok tutuluyor bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…