Gigabyte A320M-S2H anakartımı sırf bozulur diye güncellemiyorum. Sonra bir daha açılmaz falan filan bu gibi sorunlar varken.
Beni bulur bir şey olur hiç gerek yok gözüm korktu zaten en kısa zamanda anakart değişimi yapacağımAynı anakartı kullanıyorum BIOS sürümü güncel, herhangi bir problem yok.
Sorunun nedeni bu mesajda yazıyor, zaten direkt olarak F41'den F50'ye güncellemeniz gerekiyor. Tek tek uğraşmaya gerek yok, sorun B450M S2H modelinde.
Beni bulur bir şey olur hiç gerek yok gözüm korktu zaten en kısa zamanda anakart değişimi yapacağım![]()
Açıklamalarda F40 sürümünün detaylarında yer alan aşamaları izleyin yazıyor.Gigabyte'ın sitesinden baktım her BIOS sürümünün altındaF40 sürümünden önceki F32 sürüme güncellenmeli şeklinde bir ifade var, F32 sürümünde Q-flash uyumluluğu giderilmiş.
F32 sürümüne dönüp F50 güncellemesini öyle yapmak lazım.
Eki Görüntüle 481035
@MuhammedSC @9544
"BIOS'u güncellemek için Q-Flash özelliğini kullanıyorsanız F40 sürümünden önce F32'ye güncellediğinizden emin olun" yazıyor o metinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.