GİGABYTE B450M S2H anakarta overclock nasıl yapılır?

Asıl sen boş konuşma doğru konuş ayrıca burda insanlar sana yardım etmeye çalışıyor hazır alınan sistemde adamlar sana biosu boş mu gönderecekler. Tutturmuşsun bios güncellemeyi en güncel sürümden önceki sürümlerde çalışmıyor mu sistem? Tavsiye veriyoruz ettiğin lafa bak. Sistem gelir gelmez overclock yapacaksın sana kalsa bilgin bu kadar. Hazır sistem geliyor diye ekran kartın vs sorunlu çıkmaz mı zannediyorsun. Allah akıl fikir versin. Sana laf anlatmaya çalışanda suç. Al kurcala orasını burasını elinde kalsın gel ağla burda. Garip garip adamlar forumda konuşmayı bilmiyor gelip konu açıyor tavsiye verince de laf ediyor. Bilgisizsin bari gelip burda belli etme.
 
Anakartın hangi BIOS ile geldiğini öğrendikten sonra bu sayfadan yandaki talimatları okuyabilirsiniz.
F50 yüklemek için F40'ın altındaki talimatları okuyun diyor. Ki onun altındaki talimatlar da daha eski bir BIOS'unuz varsa örneğin F 30 gibi önce F32'ye güncelleyin diyor. BIOS sürümünüz F40 ve üstü ile gelirse direk F50'yi indirip kurabilirsiniz.
 
Boşa tavsiye verme hocam arkadaş çok bilgili hazır sistemlerin her şeyi çok iyi olur zannediyor gelince uçuracak sistemi
 
Çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Anakartta yazan O.C ibaresi işlemcinin O.C edilebileceğini gösteriyor.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım. O ibare RAM içindir. En basit örnek, işlemci için olsaydı A320 çipsetli anakartlarda bulunmazdı o ibare.
 
Pardon dalgınlığıma gelmiş olmalı. Hallettireyim.
Normaldir. Düzelttirin. Mesajınızı raporlayıp yanlış bilgilendirme ibaresi koydurmak istemedim. Çünkü çoğunlukla bir metinin içinden gördüğümüz bilgileri alıyoruz. Metni okuyan biri öyle olacağını düşünebilirdi.
 
Bu görseller b450m s2h modeline mi ait benim anakartın biosunda amd overclocking sekmesi yok acaba bios'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
 
Bu görseller b450m s2h modeline mi ait benim anakartın biosunda amd overclocking sekmesi yok acaba bios'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
F41'den F50'ye kadar kullandım hepsinde vardı. AMD Overclocking sekmesi yoksa Gigabyte'a ticket atın bu bir sorun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…