Gigabyte B450M-S2H CSM kapalıyken Windows açılmıyor

EverIast

Hectopat
Daha fazla  
Valorant 1067 hatasını alıyorum. Gigabyte B450M S2H BIOS'unda CSM'i kapatıp Secure Boot'u açıyorum ve Windows açılırken otomatik onarım döngüsüne giriyor. BIOS'a girip Secure Boot'u kapatıp CSM'i açınca Windows açılıyor. Windows'un kurulu olduğu disk GPT.

@e.n.e.s
@e.n.e.s

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, garantisi devam ediyor gönderilcem.

Şu an aynı sorun bende de var, çözüm bulabildiniz mi? Anakarttan kaynaklı mıymış? Bir de ek olarak ben CSM kapalı kurdum sistemi onunla da alakalı olduğunu sanmam.

Ayrıca ek olarak şu notu da geçmek isterim, farklı bir monitör takınca CSM kapalıyken sorunsuz kullanıyorum. Tek fark o monitör 200Hz benimki 240Hz.

BIOS ayarlarını yaparken kaydettim kapandı açılmıyor CPU fan dönüyor duruyor döngü halinde BIOS pilini çıkarıp 15 dk bekledim sorun başımızı ağrıttık durduk yere
Açılmıyor bir türlü
bios pilini temizle ekran kartı fanları ve normalde işlemci fanlarını sök temizle ram e de aynı işlemi yaparak çalıştırılabilir olmıyorsa ssd de arza vardır eski ise yeni bir ssd almanızı öneririm aynısı bana oldu bunları yaptım çalışmaya başladı hiç bir sıkıntı şuan yok ve dün 9 şubat ta yaptım ve çalıştı

bendede aynı sorun yaşanıyor secure boot için denemiştim ve sonra çalışmamıştı fazla zorlamamanı tercih ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı