Çözüldü Gigabyte B450M S2H ile Crucial 4 GB 2400 MHz bellekler uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2933 çok rahat görebilirsiniz, tahminen 1.34-35V civarı verilebilir. Tabii deneme yanılma ile ancak stabil değer bulabilirsiniz, herkeste aynı değerler işe yaramıyor.

Voltajını arttırmam sıcaklığını da arttırır mı? Üzerinde herhangi bir soğutucu olmaması beni endişelendiriyor.

Voltajını arttırmam sıcaklığını da arttırır mı? Üzerinde herhangi bir soğutucu olmaması beni endişelendiriyor.
Soğutucuya pek gerek yok, RAM'ler ısınan bileşenler değildir. Zaten 1.35V sıcaklık arttıracak bir değer değil, eğer 1.4V üzeri olsa idi işte o zaman soğutucu gerekirdi.

Evet arttırır. Ama hayati bir artış göstermez sıcaklık. İyi bir kasan varsa dert etme.

Konuyu bir tık daha saptıracağım ama aşağıdaki kasanın hava akışı nasıl?

@kerb Belleklere göre değişir, mesela benim belleklerim B-Die. Ancak 3000'den 3400'e çıkarabildim, eğer voltajı arttırır isem 3733'ü çok rahat görürüm. Ancak denemek istemiyorum. Stok voltajda 3400MHz'i görebilirsiniz.
@Kayseri Mantısı Kasa fena değil, lakin içindeki PSU C4 diyebiliriz. Şahsen bütçeyi arttırıp bu kasa + PSU'yu alırdım.

Konuyu bir tık daha saptıracağım ama aşağıdaki kasanın hava akışı nasıl?

Hava akışı konusunda iyi ama PSU kötü. @Motionless IN White'ın önerdiği alternatif daha iyi.

PSU Aerocool VX Plus 500W zaten Split de aynı güç kaynağını kullanıyor. Bir de Aerocool Split fiyatı bayağı bir düşmüş hangisi alınır sizce?

@Motionless IN White
@Walter H. White

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı