Gigabyte B450M S2H mikrofon sorunu

karaaliIII

Centipat
Selam aleyküm.
Bende Gaming kulaklık var laptopta çalışıyor ama PCI'ye takınca çalışmıyor PC'yi yeni kurdum.
Anakart Gigabyte B450M S2H mikrofon çalışmıyor bütün sürücüleri denedim format attım çalışmadı bir kere çalıştı onda da ses yoktu bu nasıl bir iş çözemedim!
Ekran kartıyla alakalı olabilir mi?
Ek resimde de mikrofon yok.
Bana yardımcı olabilecek var mı?
Untitled.jpg
22.jpg

arkadaşlar

Son düzenleme:
Hocam aynı anakart aynı sorun bende de var. Sorunun Windows güncellemesi ile alakalı olduğunu bilmenizi isterim. Ben 2004 sürümüne temiz kurulum yaptıktan sonra sıkıntı kalmadı. Ancak mikrofon sesi sanki 1 kilometre uzaktaymışım gibi algılıyor şu an. Mikrofon bozulmadıysa ki bozulmadığına neredeyse eminim. Sizde benim gibi formatla ancak çözersiniz gibi geliyor. Bilen bir arkadaş teamwiever ile bağlanıp bayağı uğraştı yapamayınca format atmak zorunda kaldık.

Hocam aynı anakart aynı sorun bende de var. Sorunun Windows güncellemesi ile alakalı olduğunu bilmenizi isterim. Ben 2004 sürümüne temiz kurulum yaptıktan sonra sıkıntı kalmadı. Ancak mikrofon sesi sanki 1 kilometre uzaktaymışım gibi algılıyor şu an. Mikrofon bozulmadıysa ki bozulmadığına neredeyse eminim. Sizde benim gibi formatla ancak çözersiniz gibi geliyor. Bilen bir arkadaş teamwiever ile bağlanıp bayağı uğraştı yapamayınca format atmak zorunda kaldık.

Format attım Windows 10 Pro'da yükledim ama yine aynı.
2 Tane farklı Windows 10 denedim hiç olmadı.

Ben bayağı uğraştım bu sorunla. Sorun Realtek sürücüsünün bozulmuş olması. Silip yüklemeye Windows sağ olsun izin vermiyor. Aygıt yöneticisinden Realtek sürücüsünü güncelleştirmeler kısmından bilgisayarımdaki sürücülerden> bilgisayarda kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver seçeneği altındaki en üstte olan sürücüye güncelleyip dener misiniz?

Ben bayağı uğraştım bu sorunla. Sorun Realtek sürücüsünün bozulmuş olması. Silip yüklemeye Windows sağ olsun izin vermiyor. Aygıt yöneticisinden Realtek sürücüsünü güncelleştirmeler kısmından bilgisayarımdaki sürücülerden> bilgisayarda kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver seçeneği altındaki en üstte olan sürücüye güncelleyip dener misiniz?

Sizin kulaklık tek priz mi çift mi? Benım kulaklık tek girişli olan ondan olabilir mi acaba?
Bu son dediklerinizi pek bilemedim nasıl? Görsel atabilir misiniz rica etsem?

Çift jak girişi benimki. Sizinki tahmin ediyorum ki telefon kulaklığı gibi bir kulaklık. Sizin için anlatmaya çalıştım görsellerle. Aygıt yöneticisini açmak içinde sol altta ki arama kısmına aygıt yöneticisi yazabilirsiniz.
İlk resim en sonda yanlış atmışım onu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    44,1 KB · Görüntüleme: 418
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    36 KB · Görüntüleme: 414
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    37,1 KB · Görüntüleme: 365
  • Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    41,3 KB · Görüntüleme: 358
  • Ekran Alıntısı11.PNG
    Ekran Alıntısı11.PNG
    28,1 KB · Görüntüleme: 372
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı