Artık birçoğu BIOS güncellemesi yapılı şekilde geliyor, kutusunda ''Ryzen 3000 Ready'' yazıyorsa zaten yapmanıza gerek yok.
Adamlar o zaman kendi sitelerinde neden f40 bios güncellemesi sonra destekler diye söylüyor.Arkadaş bilmeden konuşmuş onu takmayın. Anakartın kutusunun üstünde ekteki gibi bir ibare var ise BIOS update ihtiyacınız yoktur.Eki Görüntüle 608715
OC yapmayacağım.ASRock B450M PRO4 de alabilirsiniz ancak OC yapılmayacaksa gerek yoktur. S2H normal kullanım için gayet yeterli.
O zaman RAM slotu ve SATA portu sayısı sıkıntı olmayacaksa alabilirsiniz. Hayırlı olsun.OC yapmayacağım.
SATA portu ne demektir hocam?O zaman RAM slotu ve SATA portu sayısı sıkıntı olmayacaksa alabilirsiniz. Hayırlı olsun.
Sabit disk, SSD ve DVD Writer bağladınız portlardır. 4 port mevcut bu kartta. Bana yetmeyeceği için ben 6 portlu B450 Aorus Elite tercih ettim.SATA portu ne demektir hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.