Gigabyte B450M S2H RGB-ARGB bağlantıları nasıl yapılır?

@Mithat Berhan MSI ARGB kontrolcüye o kadar para vermeye gerek yok şahsen. Bu ürün de iş görür diye düşünüyorum zira arkadaşın 3 adet ARGB fanı bulunuyormuş.

@OguzhanArikan molex ile çalışan fanları birbirine bağlamanız gerekli diye biliyorum. Herhangi bir çoklayıcı gerekli değil.

MSI ARGB kontrolcüye o kadar para vermeye gerek yok şahsen. Bu ürün de iş görür diye düşünüyorum zira arkadaşın 3 adet ARGB fanı bulunuyormuş.
Şöyle bir sıkıntı var ki anakartta çoklayıcının ucunu takacak ARGB portu yok :D
Bu yüzden kontrol çipli ve kumandalı bir şey önerdim.

Port olsa ben de onu önerecektim.

İade işini görüşün, olmazsa ona göre tekrar öneri yaparız.

Açıkcası iade işleriyle uğraşmak oldukça yoruyor, kabul edeceklerini de düşünmüyorum. Sizce elimde 6 fan var 3 ARGB 3 normal olmak üzere, ben şu an dönüştürücü ve çoklayıcı olmadan, kaç fanı çalıştırabilirim, anakrtta bir tane System fan var PSU'dan 2 tane yapsam 3 fanı çalıştırabilsem beni 2-3 hafta idare etse yeter. Zaten CPU ve GPU'nun kendi girişleri var. O zamana kadar zaten diğer şoklayıcı ve dönüştürücüleri alırım.

Açıkcası iade işleriyle uğraşmak oldukça yoruyor, kabul edeceklerini de düşünmüyorum. Sizce elimde 6 fan var 3 ARGB 3 normal olmak üzere, ben şu an dönüştürücü ve çoklayıcı olmadan, kaç fanı çalıştırabilirim, anakrtta bir tane System fan var PSU'dan 2 tane yapsam 3 fanı çalıştırabilsem beni 2-3 hafta idare etse yeter. Zaten CPU ve GPU'nun kendi girişleri var. O zamana kadar zaten diğer şoklayıcı ve dönüştürücüleri alırım.

Zaten şu an kış ayındayız kasa pencerenin yanında pencereyi 10dk açsam kasa 50 dereceye düşer :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı