Çözüldü Gigabyte B450M S2H V2 BIOS siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syeux

Hectopat
XPM'i açmak için BIOS'a girmeye çalışıyorum, normalde BIOS'a girmem gerekiyorken siyah ekranda kalıyor ve BIOS açılmıyor Power kesersem bilgisayarı eskisi gibi kullanabiliyorum nedeni nedir?

Anakartım: Gigabyte B450M S2H V2

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS sıfırlama için en kolay yöntem, BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Tekrar girip ayarları yapıp devam edin.
BIOS sıfırlamayı deneyin.

BIOS sıfırlama için en kolay yöntem, BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Tekrar girip ayarları yapıp devam edin.

Çözüm
BIOS sıfırlamayı deneyin.
Deneyeceğim bilgisayarımda her hangi bir dosya kaybı yaşanacak mı bu işlemden sonra?

Denediniz mi hocam? Durum nedir şu anda?
Bu rehberde olan jumper'a iletken madde değdirme olayını yaptım. BIOS'um sıfırlandı ve sorunsuz girebiliyorum.

Bu rehberde olan jumper'a iletken madde değdirme olayını yaptım. BIOS'um sıfırlandı ve sorunsuz girebiliyorum.
Teşekkürler ben de deneyim madem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı