Gigabyte B450M S2H v2 versiyon nasıldır?

BarbarosYANIK

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar V2 sürüm ne zaman çıktı bilmiyorum ancak birkaç değişiklik yapılmış gibi görünüyor. İnternette V1 ile karşılaştırıldığında belli oluyor. Elimde Team t-Force Vulkan 2x8GB 3200MHz RAM var. Anakart olarak bu V2 olan versiyonu alırsam XMP profile ile 3200MHz olarak kullanabilir miyim? V1 ile belirttiğim RAM modelini kullanan arkadaşlar varsa belirtebilirse çok iyi olur veya V2 alan varsa yakında bu RAM ile 3200MHz'de kullandıysa belirtebilirse çok iyi olur.
V2: Gigabyte B450M S2H V2 DDR4 3600MHz AM4 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Team t-Force Vulkan 2x8GB 3200MHz RAM var. Anakart olarak bu V2 olan versiyonu alırsam XMP profile ile 3200MHz olarak kullanabilir miyim?
V1 ile arasında çok fark olacağını zannetmiyorum, zaten fiyatları aynı.

XMP ile 3200MHz yapabilirsiniz.

Rica ederim, en iyi cevap işaretlemeyi unutmayınız eğer sorunuz cevaba kavuştuysa. :)

V2 yeni versiyon olduğundan daha iyidir gibime geliyor, ben olsam onu alırdım.
Bende o şekilde düşünüyorum muhakkak bir sorun varsa giderilmiştir veya bir yenilik vardır arka planında, teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı