Gigabyte B450M S2H vs ASUS A320M-A

VHASAN42

Hectopat
Selamünaleyküm arkadaşlar, bu sıkıntılı dönemi atlattıktan sonra aşağıda verdiğim bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Her şeyi belirledim fakat anakart seçimimi yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Şimdi size 2 adet anakart vereceğim, bunlardan hangisini almalıyım? Alacağım işlemci ve ekran kartına hangisi daha uyumlu olur?
1. anakart (B450 serisi):

Ekran dAlıntısı.JPG

2. anakart(A320 serisi):

Ekran Alıntısı.JPG

Alacağım sistem:
  • AMD Ryzen 5 2600
  • Sapphire RX 580
Tercih ettiğiniz anakartı neden ettiğinizi açıklarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisine de uyumlu olur ancak A320m anakartına o kadar para verilmez, o kadar pahalı olmasının sebebi de stokta kalma ürün olduğu için. B450 daha güncel ve önü açık bir çipsettir. Böyle bir sistemde de B450 kullanmak gerek. A320'i direkt eleyin. A320 çipsetinde Ryzen serisi işlemcilerde OC desteği bulunmaz.

Selamünaleyküm arkadaşlar, bu sıkıntılı dönemi atlattıktan sonra aşağıda verdiğim bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Her şeyi belirledim fakat anakart seçimimi yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Şimdi size 2 adet anakart vereceğim, bunlardan hangisini almalıyım? Alacağım işlemci ve ekran kartına hangisi daha uyumlu olur?
1. anakart (B450 serisi):

Eki Görüntüle 553794

2. anakart(A320 serisi):

Eki Görüntüle 553793

Alacağım sistem:
  • AMD Ryzen 5 2600
  • Sapphire RX 580
Tercih ettiğiniz anakartı neden ettiğinizi açıklarsanız memnun olurum.
B450 S2H derim. A320 AM4 soketindeki en ucuz ve zayıf anakart serisidir. B450 daha gelişmiş bir seridir. B450 anakart ile ilerde daha iyi işlemciler kullanabilir ya da mevcut işlemciye OC yapabilirsin.

Kesinlikle diye bir şey yok. A320M R3 serisi için daha uygun. Giriş seviyesi bir anakart modeli. VRM daha kötü o yüzden R5 için B450 serisi Anakart seçilmeli. Ayrıca o ikili yerine 1600 AF ve 1650 Super tercih edin. Ayrıca Asrock B450M Pro ikisinden de iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı