Gigabyte B550M DS3H anakart alınır mı?

Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu anakartı N11 ıle yaklaşık 1.800 TL'ye alabilirim R5 5600 takacagım buna eş değer daha iyi bir anakart varsa 2 2.5k cıvarı tavsiye ederseniz sevinirim.

N11'den almanı önermiyorum satıcısı ne olduğu belli olmayan genelde dolandırıcıların olduğu yer bizdehesaplıdan alabilirsin kartı almak konusundaysa kart kötü bir kart değil 5000 serisine hazır bir kartmı onu bilmiyorum satıcıya sorabilirsin bizdehesaplıdan işlemci aldım sıfır kutuyla geliyor.

Gigabyte anakartlarda boot konusunda çok fazla sıkıntı çeken olduğunu belirtmek isterim. Sosyalde araştırarak bu konular hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

N11'den almanı önermiyorum satıcısı ne olduğu belli olmayan genelde dolandırıcıların olduğu yer bizdehesaplıdan alabilirsin kartı almak konusundaysa kart kötü bir kart değil 5000 serisine hazır bir kartmı onu bilmiyorum satıcıya sorabilirsin bizdehesaplıdan işlemci aldım sıfır kutuyla geliyor.
gördügüm kadarıyla yeni versiyonu olan 1.5v anakart yolluyorlarmış ondada argb desrteği için olan kısımlar yok tavsiye edebileceginiz başka bir anakart varmı

Gördügüm kadarıyla yeni versiyonu olan 1.5v anakart yolluyorlarmış onda da ARGB desrteği için olan kısımlar yok tavsiye edebileceginiz başka bir anakart var mı?

Yine aynı 400 TL farkla bu olabilir en azından güvenilir site N11'den ürün almazdım şahsen bunda istediğiniz özellikler vardır diye düşünüyorum bir incelerseniz sevinirim soğutma blokları çift M.2 desteği falan var bayağı iyi bir kart yani + olarak ATX olduğu için montaj yaparken ekleme yaparken tak çıkar yapmakla uğraşmazsın.

Yine aynı 400 TL farkla bu olabilir en azından güvenilir site N11'den ürün almazdım şahsen bunda istediğiniz özellikler vardır diye düşünüyorum bir incelerseniz sevinirim soğutma blokları çift M.2 desteği falan var bayağı iyi bir kart yani + olarak ATX olduğu için montaj yaparken ekleme yaparken tak çıkar yapmakla uğraşmazsın.
hocam iyi hoş kart ama bu beni aşıyor

Hocam iyi hoş kart ama bu beni aşıyor.

A serisi kartlarda overclock yok bu arada haberin olsun ucuz olduğu için atıyorum bunları da bir incele istersen GIGABYTE A520M-DS3H AM4 DDR4 (4xDIMM-128GB) 4733Mhz DVI/HDMI/DP mATX En Uygun Fiyatlarla UzmanlarPC de

Kendim A520M S2H kullanıyorum 5100MHz desteği var otomatik ocli Hepsiburada'da bir yerden aldım 1680 TL'ye ARGB girişi var 5V 12v şeklinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı