Gigabyte B550M S2H Alınır mı?

Bence 870'e B550M-S2H yerine 990'a B550M PRO VDH alın. Hem daha iyi bir anakart hem de 2 ARGB 2 RGB portu var. Harici aparat alman da gerekmeyecek.
Bu ikisi arasından hangisi o zaman en son?

Bu ikisi arasından hangisi o zaman en son?

B550 A PRO bütçesi varsa B550 A PRO daha mantıklı. 5950X bile takarsın ona. Taş gibi anakart.
@painkiller Ama sanırım B550 A PRO'da 1 RGB portu var. Ya bence sen elindeki RGB fanlardan kurtul ARGB yap onları, RGB fan çok çöp hocam.
Evet 1 tane RGB portu 2 tane ARGB portu varmış.

1627566154461.png

B550 A PRO bütçesi varsa B550 A PRO daha mantıklı. 5950X bile takarsın ona. Taş gibi anakart.
@painkiller Ama sanırım B550 A PRO'da 1 RGB portu var. Ya bence sen elindeki RGB fanlardan kurtul ARGB yap onları, RGB fan çok çöp hocam.
Evet 1 tane RGB portu 2 tane ARGB portu varmış.

Eki Görüntüle 1121852
Kasayla geldi onlar da ben aldığımdan değil açıkçası. Şimdilik çalışsın da sonra bir güncelleme yaparım onlara da elbet. O zaman ben direkt B550-A bakıyorum başka bir şeyle uğraşmadan.

Kasayla geldi onlar da ben aldığımdan değil açıkçası. Şimdilik çalışsın da sonra bir güncelleme yaparım onlara da elbet. O zaman ben direkt B550-A bakıyorum başka bir şeyle uğraşmadan.
Al hocam, hayırlı olsun. Taş gibi anakart :)

@painkiller
Kaçırmayın derim, gece indirimi sanırım ve 895TL "hariha" bir fiyat. :)
@Mithat Berhan
Hocam nerden denk geldiniz ya? Ben görürsem haber vereceğim demiştim ama siz iyi ki denk gelmişsiniz.
Çok sağlam fiyat, @painkiller hocam umarım görürsünüz ve indirim bitmeden alırsınız.
İ3 540 işlemcim var benim bile alıp köşeye koyasım geldi.
Oğlum siz nasıl krallarsınız valla😍 Bu ne şanstır böyle valla baya işimizi kolayladı resmen sayenizde;)

Oğlum siz nasıl krallarsınız vallahi😍 bu ne şanstır böyle vallahi bayağı işimizi kolayladı resmen sayenizde;)

Siparişi geçtiniz değil mi hocam? Artık gelince bir inceleme, kutu açılımı falan yaparsınız umarım.
Güç kaynağından da aynı performansı bekliyoruz :)
Asıl Mithat hocama teşekkür etmek lazım. O haber vermese büyük ihtimal göremezdim.
Anakartda hayırlı olsun o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı