Gigabyte B75M-D2V Mac OS X kurabilir miyim?

Selamlar,

Sistem özelliklerim;

• Gıgabyte B75M-D2V Anakart
  • i5 3570K işlemci
  • Kingstone 8 GB 1600 Mhz ram
  • Zotac 9500 GT 128 Bit Ekran kartı
  • Seagate 7200 RPM 160 GB Harddisk

PC'ye Mac OS X Kurma Rehberi - YouTube ;

Kurulumu aynı bu videonuzda anlatılan şekilde gerçekleştirebilir miyim?

Edit: Prodüksiyon ile uğraşan bir bireyim, Logic pro kullanabilmek adına sistemimi OSX yapmak istiyorum. TC electronic impact twin firewire ses kartı kullanıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağolun recep bey aydınlattığınız için, lakin benim size bir sorum daha olacak.

Uzun ömürlü kullanımda ses kartı, ekran kartı ve kuzey köprüsü çipleri uyumlu olmadığından sorun çıkabilir mi? Biliyorsunuz ki sadece mac kendi kullandığı ürünleri yazılımlarına göre entegre ediyorlar. Açıkçası logic pro kullanbilmek adına kuruyorum mac os'u sonradan proje yaparken bilgisayarımın çökmesini istemem...

Bu benim ilk hackintosh rehberim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi kurduğum arkadaşın Kadıköy'de ses stüdyosu var ve bu sistemi halen daha aktif olarak kullanıyor. Apple da birebir Intel bileşenler kullanıyor. %100 uyumlu Hackintosh'lar mevcut.

Son düzenleme:
Recep bey herşey için çok teşekkür ederim sistemi kurdum ve sorunsuz bir biçimde çalışıyor :) Sadece boot ayarını yapamadım... Clover configuratör'de 1-2 seçeneği gelmiyor direk olarak ya usb nin yada harddisk'in efi si masaüstüne geliyor lakin seçim şansı tanımıyor bana program... Anakartımın Uefi desteği olmasına rağmen olmuyor. Bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burak bey buradaki kuruluma göre yaptım lakin, usb ile çalıştırmak durumundayım hala efi ayarlamalarını gerçekleştiremedim. Çünkü clover configuratörü çalıştırdığımda çift seçenek çıkmıyor karşıma.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı