Başarılı Kurulum Gigabyte B85M-D3H - ASUS GTX 560Ti - i7-4790 Yosemite

Merhabalar,

- Evet, OS X Yosemite çıkalı bi hayli zaman oldu ancak, internetimin yavaş olması ve üşengeçlik bu zamana kadar kurulum yapmayı erteledi. Neyse ki başarıyla kurulumu yaptım.

Donanımlarım
  • Gigabyte B85M-D3H Rev 1.x Anakart
  • Intel Core i7-4790 Haswell Refresh İşlemci
  • Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) 1600 MHz CL9 Bellek
  • ASUS GTX 560 Ti 1024 MB 256 Bit Ekran Kartı

BIOS Düzenlemeleri
* Hatırlarsınız ki önceki Mavericks kurulumunu yapmadan önce ayarladığım BIOS ayarlarını değiştirmemiştim. Tekrar aynı BIOS ayarları ile sıkıntısızca ve Seagate 1TB 7200RPM HDD'ye 20 dakika sürmeden kurulumu gerçekleştirdim.
- Rev 1.x olan anakartımı sitesinden en güncel BIOS ile güncellemesini yaptım.
- Kendi optimizeli ayarlarına geri çekerek aşağıdaki işlemleri yaptım.
-- XCHI Hand-off ve EHCI Hand-Off ayarlarını enabled yaptım. VT-d kısmını ise Disabled yaptım.
-- Integrated GPU yani Intel HD Graphics'i kapattım ve Clover ile kurulum yaptım.
-- İlk denemelerimde USB bozuk olduğundan dolayı kuramadım. Başka USB belleğe atıp öyle kurulum yaptım şuanda sıkıntıszca çalışıyor.

* USB belleğe yazılan RAW imajına ek olarak düzenlemeniz veya da silmeniz gereken bir KEXT bulunmamaktadır.

* İnternete bağlanabilmek için Realtek RTL8168E LAN sürücüsünü kurmam gerekiyordu ve kurarak internet bağlantısını yaptım. Şuanda sıkıntısızca çalışıyor.

* Realtek RTL8100E - RTL8411 arası bir LAN aygıtınız varsa OS X kurulumundan sonraki yüklemeniz gereken Kext'i edinmek için; Realtek RTL8100E - RTL8411 arası sürücü kextleri

İfadeler: MF
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…