Gigabyte BIOS Update programını indirilmiyor

va7eyla

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle.
Eskiden güncelleme yaparken kullandığım fakat, şu an nedense indriemediğim bir programdır.
Orijinal sitesi bu, @BIOS
İndirme yapmak istediğimde hata veriyor.
Mümkünse ve bu yazdığımı, sayın Recep Baltaş görüyorsa.
Özellikle ondan istediğimi belirtmek isterim.
Daha önce indirdiğimi yedeklemeyi akıl edemedim ama Recep bey yedeklemiştir diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Saygı ve sevgilerimle...

Herkese merhaba, öncelikle.
Eskiden güncelleme yaparken kullandığım fakat, şu an nedense indriemediğim bir programdır.
Orijinal sitesi bu, @BIOS
İndirme yapmak istediğimde hata veriyor.
Mümkünse ve bu yazdığımı, sayın Recep Baltaş görüyorsa.
Özellikle ondan istediğimi belirtmek isterim.
Daha önce indirdiğimi yedeklemeyi akıl edemedim ama Recep bey yedeklemiştir diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Saygı ve sevgilerimle...

Gigabyte sitesinde zaten bios güncelleme programı var diye biliyorum ekstradan programa ihtiyacınız yoktur.

Bu linki deneyebilirsiniz. BIOS güncelleyecekseniz bu programı kullanmanızı önermem, BIOS zarar görebilir. Zamanında bir anakartımda denemiştim BIOS uçmuştu. En sağlıklısı Q-flash kullanarak BIOS üzerinden güncellemeyi yapmak.
Çok teşekkür ederim ama ben farklı link istemiyorum. Biosu yukarıdaki linkten bir kaç defa güncelledim, hiçbir sorun yaşamadım. Ama bios güncellemelerinde daha önce başıma gelen bir olaydan ötürü öğrendiğim tek şey var, her yerden bios ile ilgili dosya indirilmez. Bir tane anakartı çöp etmiştim zamanında. Bios heryerde var ama orjinal sitesinden indirmek lazım.
Ayrıca bir şey daha belirtmem gerek, Gigabyte h61m-ds2 rev.4 anakarta sahibim şuan ve eski bir anakart olduğu için, kendi sitesinde f6'ya kadar bios mevcut ve tarih olarak datası 2013'mü 2015'mi neydi hatırlamıyorum. Fakat konuyu açtığımda eklediğim linkteki bios update aracı uzaklardan bir yerden f7 olan bios sürümünü kuruyor ve 2020 datalı. Şuanki amacım ise aslında bios güncellemekden ziyade o aracı kullanarak son biosumun yedeğini almak. Ve gerektiğinde q-Flash ile yedeklediğimden tekrar güncellemek. Benim sistem bazen kafayı yiyor ve ara sıra biosu tekrar yükelemem gerekebiliyor. Uzun süredir f7 olan 2020 datalı biosu kullanıyorum ve stabil çalıştığı için yedeğini almak istedim sadece.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı