Gigabyte Control Center sürekli reset istiyor

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba. Gigabyte Aorus 16X cihazım var ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu ama şimdi başladı.
Oyun açmadan önce ayarlardan girip "performance" modunu açardım oyunu kapadıktan sonra da "Power saving" veya "balanced" moduna alırdım.
Şimdi her geçiş yapmak istediğimde değişikliğin yapılabilmesi için PC'ye reset atman gerek diyor. Her seferinde PC'ye reset attıracaksa ne kolaylığı kalıyor ki bunun? Nasıl çözebilirim sorunu?

1739721829931.png

Yok hocam o siyah ekran sorunlarını çözdüm neyse ki bir daha format attım temiz kurulum yaptım W11.

Şimdi tek sıkıntım bu kaldı bakalım :D

Sen de durum nedir?

Hocam tüm gün boyunca bununla uğraştım ben de arkadaş geldi yardımcı oldu her restart atılınca siyah ekran kalıyordu bir format attık Windows 11 sonra da ilk başta Gcc'den kurduk tüm driverları falan sonra bir de BIOS F9 indirdim orada bir siyah ekran daha yedim ondan da laptopu bir 2 saat açık bıraktık sonra kendini kapadı tekrar açtı BitLocker falan geldi onu girdim sıkıntı yok şu anlık. Makine donanım olarak çok güzel ama yazılım konusunda tam bir rezillik illalah ettirdi kendinden 1 haftadır bunun siyah ekran sıkıntısıyla uğraşıyordum. Benim gibi laptop konusunda bilgisiz biriyseniz sakın almayın bu laptopu 1 haftada yaşlanırsınız benim gibi. Gigabyte Aorus 16X pişmanlıktır

Hocam tüm gün boyunca bununla uğraştım ben de arkadaş geldi yardımcı oldu her restart atılınca siyah ekran kalıyordu bir format attık Windows 11 sonra da ilk başta Gcc'den kurduk tüm driverları falan sonra bir de BIOS F9 indirdim orada bir siyah ekran daha yedim ondan da laptopu bir 2 saat açık bıraktık sonra kendini kapadı tekrar açtı BitLocker falan geldi onu girdim sıkıntı yok şu anlık. Makine donanım olarak çok güzel ama yazılım konusunda tam bir rezillik illalah ettirdi kendinden 1 haftadır bunun siyah ekran sıkıntısıyla uğraşıyordum. Benim gibi laptop konusunda bilgisiz biriyseniz sakın almayın bu laptopu 1 haftada yaşlanırsınız benim gibi. Gigabyte Aorus 16X pişmanlıktır
Ben de maalesef çok bilmiyordum aynıları bana da oldu neyse ki ben 2 günde çözdüm bir şekilde ama GCC falan programları belli ki çok verimsiz. O updateler neye sebep oluyorsa bir siyah ekran durumu yapıyorlar. Bundan sonra FreeDos bir bilgisayar alırsam kesinlikle bir bilenin yanında yapıcam ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı