Gigabyte ekran kartı mı ASUS ekran kartı mı?

Şu kartların linkini atar mısın fiyatlarını merak ettim.
Ekran görüntüsü 2023-03-02 181924.png

Bütçe nedir link var mı ? Bu konuda tavrım net bu modeli alacağıma Asus 3060 tercih ederim.
Ekran görüntüsü 2023-03-02 181924.png

ya aslında benim aklıma takılan soru şu performans olarak asus cok dahamı iyi yani anlayamadım da

Performans farkı yok denecek kadar az olur, 1-2 FPS oynar. Ama soğutma farkı olur.

Performans farkı yok denecek kadar az olur, 1-2 FPS oynar. Ama soğutma farkı olur.
ya soğutmayı biliyorum tabiki ama kime sorduysam asusu öyle bir övdüki sanki 4 milyar fazla vermem gerekiyor gibi hissettim bir anda bende 30 40 fps düşünmüştüm önerin için çok sağol

Yahu aynı fiyatta ise ASUS soğutmada daha iyi soğutma iyi ise performans daha iyi.
baktığım sitede asus cok pahalı ben direk bi kasa toplayıp bi anda sipariş edeceğim

@ahmetaliakdmr hayır tabii ki 3060 Ti, 3060 Ti'dır. 2500 TL fazla verdikten sonra gider RTX 3070 falan alır gerçek performans farkını görürsün.

Zaten baktığın ürün ROG Strix değil TUF.
evet tuf gaming modeli ve ikiside gddr6x 2 3 fps den hiç birşey olacağını düşünmüyorum 4 k fazla bayamam

Evet tuf gaming modeli ve ikiside gddr6x 2 3 fps den hiç birşey olacağını düşünmüyorum 4k fazla bayamam.

Doğru olan bu öyle fiyat farkları ayak üstü kazık yemekten farksız. 1000 TL falan olur eyvallah düşünülür ama 2500-4000 TL verdikten sonra daha üst model kart alabiliyorsun 3070/3070 Ti gibi. Gigabyte, ASUS, MSI, XFX, Sapphire vb. bunlar ikinci planda kalır. O bütçeyi çok daha yararlı işlere harcarsın.

Doğru olan bu öyle fiyat farkları ayak üstü kazık yemekten farksız. 1000 TL falan olur eyvallah düşünülür ama 2500-4000 TL verdikten sonra daha üst model kart alabiliyorsun 3070/3070 Ti gibi. Gigabyte, ASUS, MSI, XFX, Sapphire vb. bunlar ikinci planda kalır. O bütçeyi çok daha yararlı işlere harcarsın.
efendim bir dakika beklerseniz size dizeceğim sistemi atmak isterim şimdiden söyleyeyim işlemciyi arşta tutmamın sebebi çoklu çekirdek ile uğraşacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı