Gigabyte ekran kartı neden ucuz?

B450M S2H Anakartında ses yongası hatası, disk hatası ve işlemciye tam güç verememe gibi hatalar yaşadım. Anakarttan olduğuna eminim çünkü anakartımı dün değiştirdim ve tüm bu sorunlar ortadan kalktı.
A320M-S2H kullanıyorum ve bu sorunlardan birini bile yaşamadım. B450M-S2H kullanan akrabamın bilgisayarı aldığından beri arızasız çalışıyor. 1 Sorun yaşandı diye firmadan ürün almamazlık yapılmamalı bence.

A320M-S2H kullanıyorum ve bu sorunlardan birini bile yaşamadım. B450M-S2H kullanan akrabamın bilgisayarı aldığından beri arızasız çalışıyor. 1 Sorun yaşandı diye firmadan ürün almamazlık yapılmamalı bence.
Arkadaşımda Gigabyte 1650 vardı. Aşırı ses yapıyor ve ısınıyordu. Bendeki RX 580 2048SP'ye göre daha düşük bir performans veriyordu.

Arkadaşımda Gigabyte 1650 vardı. Aşırı ses yapıyor ve ısınıyordu. Bendeki RX 580 2048SP'ye göre daha düşük bir performans veriyordu.
RX 580 zaten 1650'den bir nebze daha performanslı çalışan bir kart. Ses ve ısınmada sistemin kasasını bilmediğim için yorum yapamam fakat 3 Gigabyte karttan 1'i arızalı olsa firma ekran kartı üretmezdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 580 zaten 1650'den bir nebze daha performanslı çalışan bir kart. Ses ve ısınmada sistemin kasasını bilmediğim için yorum yapamam fakat 3 Gigabyte karttan 1'i arızalı olsa firma ekran kartı üretmezdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum ama benimki 580 değil 580 2048SP. 580'den daha az performans veren bir kart. Başka bir arkadaşım ASUS 1650 kullanıyordu ve hiç böyle sorunları olduğunu söylemedi. Ben zorunlu olmadıkça Gigabyte yerine MSI veya ASUS tercih etmeyi düşünüyorum.

Birçok top seviye markanın kartı elime geçti Gigabyte kartlarda özellikle giriş seviyesi kartları tercih edilmez eagle serisi gibi ya da Windforce falan ASUS'da keza Dual MSI'da Ventus gibi bu serilerde maliyetten kısılması adına en ucuz çözümler uygulanıyor ne kadar para o kadar köfte misali ama Aorus, STRIX gibi kartlar dehşetül vahşet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı