Gigabyte ekran kartı neden ucuz?

Aslında birazcık araştırma ile nasıl bir marka olduğunu anlayabilirsin.
Saydığın asus, msı gibi tayvan çıkışlı, onlardan biraz daha az pazar payına sahip olan üst segment bir bilgisayar parçaları üreticisi, ürün bazlı sorun her markada yaşanabilir. Marka olarak güvensizlik yaratacak bir marka değil.

Merhaba arkadaşlar,
Önümüzdeki aylarda yeni bir sistem toplamayı planlıyor ve ekran kartı fiyatlarına baktığımda Gigabyte markasının öbür (ASUS, MSI, vb) markalara göre daha ucuz olduğunu fark ettim bu da bana şu soruları sordurdu.
Gigabyte kötü bir marka mı?
Öbür üreticilere göre neden ekran kartları daha ucuz?
Gigabyte ekran kartlarının ömrü daha mı az?
Gigabyte ekran kartlarının fanı daha mı fazla ses çıkartıyor?
Gigabyte ekran kartı olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Her markanın kötü ürünü vardır.
Ben Asus GTX 770 kullandım ve kart 2 ayda çip arızası yaptı. Gigabyte genelde hem fiyatına göre hem rakip firmalara göre iyi ürünler üretir.

Hangi karttan bahsediyoruz?

1650S Windforce 2X modelini kullanıyorum ve önceden RX 570 2X modelini de kullandım kaliteli markadır fakat 1650S modeli bu markadan alınmaz gereğinden fazla ısınıyor ve voltaj kilidi var.

Gigabyte dandik bir markadır ömrü kısadır yeni aldığım 3050 modeli çok fazla ısınıyordu fazla ses çıkarıyordu iade ettim kullanan arkadaşlarım hemen hemen 10 da dördü sıkıntılı çıktı sağlam çıkanları var tabii risk almaya değermi senin kararın

sorun ne yaşadınız ve ekran kartınızın modeli neydi ?
B450M S2H Anakartında ses yongası hatası, disk hatası ve işlemciye tam güç verememe gibi hatalar yaşadım. Anakarttan olduğuna eminim çünkü anakartımı dün değiştirdim ve tüm bu sorunlar ortadan kalktı.

3000 serisinden zibilyon tane kart var hocam. Direkt almayı düşündüğün kartları atarsan, daha kolay yardımcı oluruz.
yani bilgisayarı yakın zamanda (1-2 hafta gibi) almayacağım için kesin bir bilgi veremiyorum malesef
B450M S2H Anakartında ses yongası hatası, disk hatası ve işlemciye tam güç verememe gibi hatalar yaşadım. Anakarttan olduğuna eminim çünkü anakartımı dün değiştirdim ve tüm bu sorunlar ortadan kalktı.
hocam ben ekran kartı sormuştum ama gene de teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı