Gigabyte F2A58M-DS2 Anakarta R9 280X Takmak

Fatih Başabak

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben ne yazık ki bilgisayarın kasasına bakmadan R9 280x adlı bir ekran kartı almış durumundayım lakin eve geldiğimde kasayı açtığımda, ekran kartının sığmadığını farkettim ve uzay montaj ile sığdırabileceğimi düşünüyorum. Anakartım şudur www.hepsiburada.com: Gigabyte F2A58M-DS2 Amd A58 2400MHz(OC) DDR3 Soket FM2+ mATX Fiyatı . Acaba anakartıma bu ekran kartı sığar mı? Ve bilgisayarı nasıl açacagım? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır aldıysan kartı iade edip küçük bir ekran kartı alabilirsin. İşlemci ve güç kaynağın ne?

Ürünü 2.el aldım, maalesef öyle bir imkanım söz konusu dahi olamayacaktır. Güç kaynağım yetersiz bilmekteyim. İşlemcim AMD A6600K 4.2GHZ 16 GB Bellek darboğaz yapmayacaktır lakin ben bunu sığdırabilir miyim uzay montajı ile? Ben bunu sormuştum.

Uzay montaj'da kasa olmadığı için kolaylıkla takılabilir. Yalnız tavsiyemiz sürekli uzay montajda kullanmayın. Kazara belki üzerine bir su, içecek vb. dökülebilir. Bu gibi etmenlerden dolayı zarar görebilir. Ayrıca uzay montajda sistem daha çabuk toz toplar.

Eğer zor durumda değilsin maddi durumun varsa kasanı değiş derim
Bilgisayarını nasıl acıcağın konusuna gelirsek kasadan gelen power sw aparatını cıkarıp dışarıda kullanabilirsin ama ben dahil kimse önermiyor uzay kasayı :)

IMG_6833.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı