Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
işlemci ve ekran kartı hariç diğer seçimlerinizi beğendim de ekran kartının bit değeri düşük geldi benim seçtiğim ekran kartının ne dezavantajları var bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
Ekran kartı seçerken '' Bit yada vRAM '' değerlerine göre seçim yapmayın paranıza yazık olur. Önemli olan GPU performansıdır GTX 970 sizin seçtiğiniz karttan kat ve kat daha iyidir.
İşlemci konusuna gelirsek bütçeye göre İ5 4690 yada İ5 4690K tercih edebilirsiniz.
benim seçtiğim ekran kartınında 6500 bellek hızı 1100 çekirdek hızı var fiyatıda biraz uygun
yanlış anlamayın hala neyin iddasını yapıyosun diyebilirsiniz ama amacım bilgi almak maaliyetide biraz düşürmek bütçem okadar ama daha aşasıda olabilir
Hocam önceki mesajımda da belirttiğim gibi ekran kartı alırken Bellek hızı, Çekirdek hızı gibi önemsiz şeylere bakmamanızda fayda var. Biraz araştırma yaparsanız zaten daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.