Gigabyte G1 GAMING GTX 1050 Tİ vs MSI GAMING X GTX 1050 Tİ

Halil Batır

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İki ekran kartı arasında kaldım. Msi 13 lira daha pahalı. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek fark yok aslında ama MSI al bence. Bellek hızı daha yüksek tek dezavantajı 1 HDMI çıkışı var diğerinin 3 ancak olumsuz bir etki yaratmaz kullanmazsınız.

Benim tercihim gigabyte tan yana olurdu diğer arkadaşlar da belirtmiş aralarında pek bir fark yok ama biraz da fanboyluk diyelim ama ikisinide gönül rahatlığıyla alabilirsin. :)
Gigabyte G1 modeli gayet başarılı. Ben olsam alırdım ama aralarında 0 fark var.
13 lira için Msi alınmalı. Kart sessiz diye biliyorum.
Tek monitör kullanıyorsan sorun olmaz zaten. Gözüne güzel geleni alabilirsin aslında. Ama MSI daha çok tercih ediliyor galiba.
İki kartın da performansı, ısı değeri ve ses seviyeleri hemen hemen aynı. Fiyat farkı da yok. Ben olsam MSI tercih ederdim.
Pek fark yok aslında ama MSI al bence. Bellek hızı daha yüksek tek dezavantajı 1 HDMI çıkışı var diğerinin 3 ancak olumsuz bir etki yaratmaz kullanmazsınız.
Arkadaşlar Msı gtx 1050 ti almaya karar verdim. Anakart olarak da B250M Pro-Vdh almayı düşünüyorum. Nasıl bir karar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı