MSI GTX 1050 TI GAMING X 4G vs Gigabyte GTX 1050 Ti

Size bir sorum olacaktı. Ben GTX 1050 ti almak istiyorum ancak hangisini alayım karar veremedim. Gigabyte tarafında:

GV-N105TOC-4GD Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC 4G - Ekran kartı - PCI 4,096 MB GDDR

Bu ve:

GV-N105TG1 GAMING-4GD Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G - Ekran kartı - PCI 4,096 MB GDDR

Bu var. Msı olarak da:

V335-001R MSI GTX 1050 TI GAMING X 4G - Ekran kartı - PCI 4,096 MB GDDR

Düşünüyorum 3 ünden birisi olacak tavsiyenizi eksik etmeyin. Beni bilgilendrin şimdiden sağ olun var olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek fan bulunan 1050 Tİ modelinde ısınma problemi yaşamadım fakat aşırı derecede ses yapıyordu. İade edip Gigabyte G1 modelini aldım ve aşırı derecede memnunum, ne ses ne bir şey. G1 olmayanı ile arasında sadece ışıklı olması farkı var herhalde. MSI kullananlarda memnunlar. OC ile de OC olmadan da 62 dereceyi geçmez.

Güç ve performans farkı yok, şekline ve markasına bakmaksızın en ucuzunu almanızı öneririm. Ya da bir iki tanesinin arasında kalırsanız canınızın istediğini alın. Çünkü piyasadaki GTX 1050 Ti'ların hepsi aynı sayılır. EVGA tek fanlı olan modelini kullandım, fanı ses yapmıyordu ve nerdeyse hep %20-30 oranında çalışıyordu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı