Gigabyte G1 GAMING GTX 1050 Tİ vs MSI GAMING X GTX 1050 Tİ

G4560 ve GTX 1050 TI günümüz için giriş seviyede en uygun ikili diyebiliriz. Anakart seçimi de gayet doğru olmuş bana kalırsa. Hayırlı olsun.
Hangisini alırsan al memnun kalırsın.
Gaming G1 serisi daha performanslı 1 2 FPS daha iyi Gigabyte almalısın.
İki kartın da performansı, ısı değeri ve ses seviyeleri hemen hemen aynı. Fiyat farkı da yok. Ben olsam MSI tercih ederdim.
Tek monitör kullanıyorsan sorun olmaz zaten. Gözüne güzel geleni alabilirsin aslında. Ama MSI daha çok tercih ediliyor galiba.
13 lira için Msi alınmalı. Kart sessiz diye biliyorum.
Gigabyte G1 modeli gayet başarılı. Ben olsam alırdım ama aralarında 0 fark var.
Benim tercihim gigabyte tan yana olurdu diğer arkadaşlar da belirtmiş aralarında pek bir fark yok ama biraz da fanboyluk diyelim ama ikisinide gönül rahatlığıyla alabilirsin. :)
İşlemciniz nedir ?
Pek fark yok aslında ama MSI al bence. Bellek hızı daha yüksek tek dezavantajı 1 HDMI çıkışı var diğerinin 3 ancak olumsuz bir etki yaratmaz kullanmazsınız.

Konuda bana yarım eden kim varsa çok teşekkür ederim. Tam olarak almaya karar verdiğim bilgisayarı aşağıya yazacağım. Bunda bir sorun yok fakat parçaları hangi siteden almalıyım ? Nanokatalog, ince hesap, n11 ve webdenal dan topladım bilgisayarı. 2030 TL civarı tutuyor. Topladığım siteler sizce güvenli midir ? Acil yardım ederseniz çok sevinirim. Bilgisayarı bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.

Anakart: Msi B250m mortar.

İşlemci: İntel core pentium g4560.

Ekran Kartı: Msi Gtx 1050 ti.

Bellek: Kingston hyperx 8gb 2133 Mhz DDR4.

Kasa: Corsair carbide spec-01.

Güç kaynağı: High power 600W 85+ Bronze sertifikalı.

SSD sonradan eklenmemeli. Sonradan eklenecekse HDD ekleyin. HDD almayıp 240GB SSD alın. O bir süre sizi idare eder. Sonra 1-2TB HDD alırsınız. Ayrıca ileride yapacağınız çoğu güncelleme için 500W yeterli olacaktır. Artık güç tüketimi çok azaldı bileşenlerde. Bu sistem için 350-400W bir güç kaynağı bile yeterli gelir.

SSD sonradan eklenmemeli. Sonradan eklenecekse HDD ekleyin. HDD almayıp 240GB SSD alın. O bir süre sizi idare eder. Sonra 1-2TB HDD alırsınız. Ayrıca ileride yapacağınız çoğu güncelleme için 500W yeterli olacaktır. Artık güç tüketimi çok azaldı bileşenlerde. Bu sistem için 350-400W bir güç kaynağı bile yeterli gelir.
HDD var zaten. Almayacam şuan. SSD çok etki gösteriyorsa aslında almayı düşünebilirim. 200-250 TL lik bir SSD önerebilir misiniz ?

600W yerine 500W seçilebilirdi. Sonuçta GTX1080 ve RX 580'i besleyebiliyor 500W. Yinede senin tercihin sistem güzel olmuş. Hayırlı olsun şimdiden :) .
500W güç kayağı seçmeyi düşünüyorum da. 500W kalite güç kaynağı önerebilir misiniz ?

HDD var zaten. Almayacam şuan. SSD çok etki gösteriyorsa aslında almayı düşünebilirim. 200-250 TL lik bir SSD önerebilir misiniz ?

500W güç kayağı seçmeyi düşünüyorum da. 500W kalite güç kaynağı önerebilir misiniz ?
High Power 500W 80+ önerebilirim. Bütçe dostu kaliteli bir PSU.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı