Gigabyte G24F/2 alınır mı?

HDMI ile kullanmaktayım. Hiçbir sorun yaşamadım çıkan kablo yüksek hız destekliyor. Bende de ölü piksel vs. çıkmadı. Gayet memnunum, alacak arkadaşlara tavsiye ederim tam bir f/p.

Dostum bir de ışık sızması testi yapıp atarsan çok güzel olur.
Dün gece ona da bakmıştım. Gayet temiz, dediğim gibi tavsiye ederim.
Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorumda, ölü piksel sonrası iade kabul ediyorlar mı?
İtopya'da en uygun diye biliyorum. Bence iyi bir firma, bu tip sorunlarda seni yalnız bırakmayacağını en azından muhatabın olacaklarını düşünüyorum.

İtopya'ya giremiyorum. Daha doğrusu hesabıma giremiyorum. Yeni hesap açamıyorum. Şifremi sıfırlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şifremi sıfırlamak isteyince "Bir Hata Oluştu-2An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details." diyor. Yeni hesap açmak istediğimde "Bir hata oluştu" diyor. Kendi hesabıma girmek istediğimde "Yanlış şifre girdiniz, şifrenizi sıfırlayın."diyor. Fakat doğru şifre giriyorum.

İtopya'ya giremiyorum. Daha doğrusu hesabıma giremiyorum. Yeni hesap açamıyorum. Şifremi sıfırlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şifremi sıfırlamak isteyince "Bir Hata Oluştu-2An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details." diyor. Yeni hesap açmak istediğimde "Bir hata oluştu" diyor. Kendi hesabıma girmek istediğimde "Yanlış şifre girdiniz, şifrenizi sıfırlayın."diyor. Fakat doğru şifre giriyorum.
Farklı bir tarayıcı ile girmeyi denedin mi? Büyük ihtimal sorununu çözecektir.

Şuan bendede aynı site ile alakalı dostum.

Farklı bir tarayıcı ile girmeyi denedin mi? Büyük ihtimal sorununu çözecektir.
Evet denedim olmuyor. Site ile alakalı sanırım.

Şuan bendede aynı site ile alakalı dostum.
Aynen evet büyük ihtimal site ile alakalı.

Düzelirse haber verebilir misiniz? Şuan pek bakamıyorum da.

Düzelirse haber verebilir misiniz? Şuan pek bakamıyorum da.
Tamamdır düzelmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı