Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Gece sipariş ettim, ettiğim gibi fiyatı arttı sanırım son alan benim. 😀
Olabilir,Ama baya şaşırdım yani. 😄

Monitörü alanlara, kullananlara bir sorum var. Ben monitörü aldım ve kurdum. Herhangi bir sıkıntısı yok monitör çok güzel. Fakat içinde usb 3.0 yazan bi yeri usb diğer yanı ethernet kablosu gibi bir kablo çıktı. O kablo ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Olabilir,Ama baya şaşırdım yani. 😄

Monitörü alanlara, kullananlara bir sorum var. Ben monitörü aldım ve kurdum. Herhangi bir sıkıntısı yok monitör çok güzel. Fakat içinde usb 3.0 yazan bi yeri usb diğer yanı ethernet kablosu gibi bir kablo çıktı. O kablo ne işe yarıyor?
Güle güle kullanın, onun usb ucunu bilgisayara diğer ucunu monitöre bağlayacaksınız bu sayede OSD Sidekick yazılımını kullanabiliyorsunuz.

Güle güle kullanın, onun usb ucunu bilgisayara diğer ucunu monitöre bağlayacaksınız bu sayede OSD Sidekick yazılımını kullanabiliyorsunuz.
Sağolun, teşekkür ederim. OSD Sidekick ne işe yarıyor. Ve o yazılımı indirmek için İnternet gerekli mi? Benim şuan İnternet bağlantım yok.
Ve şuan fark ettim ben dp 1.2 ile kullanıyorum. Hdr açınca ekran titriyor gibi beyazlık gibi bi şey gidip geliyo ama hdr kapayınca düzeliyor.

Son düzenleme:
Sağ olun, teşekkür ederim. OSD sidekick ne işe yarıyor. Ve o yazılımı indirmek için internet gerekli mi? Benim şu an internet bağlantım yok.
Ve şu an fark ettim ben DP 1.2 ile kullanıyorum. HDR açınca ekran titriyor gibi beyazlık gibi bir şey gidip geliyor ama HDR kapayınca düzeliyor.

HDR moduna geçiş yapıyor biraz beklersen o titreme kaybolacaktır.

Sağolun, teşekkür ederim. OSD Sidekick ne işe yarıyor. Ve o yazılımı indirmek için İnternet gerekli mi? Benim şuan İnternet bağlantım yok.
Ve şuan fark ettim ben dp 1.2 ile kullanıyorum. Hdr açınca ekran titriyor gibi beyazlık gibi bi şey gidip geliyo ama hdr kapayınca düzeliyor.
Ben de bir titreme yok. DP 1.4 kullanıyorum HDR açık o kablodan da kaynaklanabilir. Evet internet bağlantısı gerekiyor. O yazılımdan ekran ayarlarını yapiyorsunuz daha detaylı bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı