Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Dostum ışık sızması testi yapıp fotoğraf atarsan çok sevinirim.
Arkadaşlar sizin için video yükleyeceğim. Valorant'ta video çektim ışık sızması falan filan için. Ölü piksel de yok. Ama bu sizin aldığınız üründe olmayacak anlamına gelmiyor eski mesajlarda bir arkadaşın başına geldi. Bence alacaksanız şimdi alın 1 Ekim'den sonra iade muhabbeti daha zor olacak yeni yasaya göre.

Arkadaşlar sizin için video yükleyeceğim. Valorant'ta video çektim ışık sızması falan filan için. Ölü piksel de yok. Ama bu sizin aldığınız üründe olmayacak anlamına gelmiyor eski mesajlarda bir arkadaşın başına geldi. Bence alacaksanız şimdi alın 1 Ekim'den sonra iade muhabbeti daha zor olacak yeni yasaya göre.

Bekliyor nasıl yani iade politikası değişecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekliyor nasıl yani iade politikası değişecek?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz daha beklerseniz YouTube videoyu şu an 4K olarak işliyor daha kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Elimden geldiği kadar çektim arkada vantilatör açık ses filan olmuş kusura bakmayın. 1 Ekim'den sonra iade politikası değişiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
biraz daha beklerseniz YouTube videoyu şu an 4K olarak işliyor daha kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Elimden geldiği kadar çektim arkada vantilatör açık ses filan olmuş kusura bakmayın. 1 Ekim'den sonra iade politikası değişiyor.

Işık sızması karanlık ortamda sadece siyah ekran açılarak yapılır reis.

Işık sızması karanlık ortamda sadece siyah ekran açılarak yapılır reis.
Bilmiyordum hocam, şuan öyle bir ortamda değilim maalesef.

Ben Valorant oynayan birisi degilim ama denemek için indirip oynadım ölüm kalım maçı attım ve 40 falan vurdum :D zaten ekran SS IPS ve 180 Hertz rekabetci için iyi bir monitör.
Ben de video için ölüm maçı girdiğim zaman 40 kişi vurdum, görüntü iyi ve gayet hızlı bir monitör. Arkadaş tryhard bir oyuncuymuş ondan bilemedim. Ama şimdi alsa beğenmese bile iade edebilir. Ekim 1'den sonra iade daha sancılı olacaktır.

Biraz daha beklerseniz YouTube videoyu şu an 4K olarak işliyor daha kaliteli olarak izleyebilirsiniz. Elimden geldiği kadar çektim arkada vantilatör açık ses filan olmuş kusura bakmayın. 1 Ekim'den sonra iade politikası değişiyor.

Eline sağlık, arkadaşın dediği gibi karanlık ortamda sadece siyah ekran açarak yapabilirsin ışık sızması testini. Eğer 1 tane daha video çekersen ghosting test yazıp onu çekebilir misin? Tşkler.

Bilmiyordum hocam, şu an öyle bir ortamda değilim maalesef.

Ben de video için ölüm maçı girdiğim zaman 40 kişi vurdum, görüntü iyi ve gayet hızlı bir monitör. Arkadaş tryhard bir oyuncuymuş ondan bilemedim. Ama şimdi alsa beğenmese bile iade edebilir. Ekim 1'den sonra iade daha sancılı olacaktır.

14 gün koşulsuz iade hakkı kalkacak sanırım eger ölü piksel çıkarsa ışık sızması varsa hala iade etmeye devam edebilir diye biliyorum ama şunu diyeyim monitörünüz en az 160 FPS'lerde gezsinki 180 hert in etkisini görün ben BF1 de sistemim kötü oldugu için çok drop yedim Valorant'ta falan 200 üstüyse rahat rahat su gibi oynanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı