İnceleme Gigabyte G24F-2 deneyimim

Hocam g-sync sizce önemli midir ya bende de G24F-2 var da sırf g-sync açabilmek için 100-200 TL'ye DP kablo almaya gerek var mıdır sizce? 3060 ti var bende de.
Valla ben bu monitöre rx580 8gb sistem takacağım için almadım. 3080 ile devam edeceğimi bilsem alırdım. Oyunlarda göze batıyor ya bazen, hikayeli oyun takıldığım için bu aralar pek önemsemedim ama uzun vade kullanacak olsam kesinlikle alırdım.

Ne tür oyunlar için önemli peki?

Ne tür oyunlar için önemli peki?
Hocam öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. FPS tarzı oyunlar oynasaydım o sistem ile kesinlikle DP kablosu alırdım. Çünkü AMD kart kullandığım için Freesync ile yırtılma sorunu yaşamıyorum. Nvidia kart ile devam etseydim kesinlikle alırdım. Hikayeli oyunlarda (RPG, strateji vs.) yırtılma çok göze batmıyordu çünkü ekranda başka yere odaklandığım için o kadar önemli değildi. Örn. Civ 6'da haritayı hızlı hareket ettirirken. Onun dışında Nvidia kart ile mecbur DP kablosu kullanıyorum.

Hocam forumda bazı kişiler belli bir kullanım süresinden sonra ışık sızması olduğunu söylüyorlar siz bu durumu yaşadınız mı yaşadıysanız hangi seviyede yaşıyorsunuz? Aynı monitörü bende sipariş verdim şu an yolda sizce iade etmeli miyim?

Dostum Kasım ayından beri kullanıyorum ben de. Bir sorun yok. İçin rahat olsun iade etme. Şu doğum günü indirimden ucuza aldıysan hele hiç iade etme.

Hocam renk ayarları standart veya FPS gibi hangisinde kullanıyorsun, bende yeni aldım gözlerimi çok yoruyor ve karanlık gibi, renk ayarlarında önerin nedir?

Hocam renk ayarları standart veya FPS gibi hangisinde kullanıyorsun, bende yeni aldım gözlerimi çok yoruyor ve karanlık gibi, renk ayarlarında önerin nedir?

Ben renk ayarları ile oynamadan renk olarak Standart ayarı ile kullanıyorum, Custom 3 ile bazı ince ayarları kendime göre yaparak kullanıyorum. Göz yorması parlaklık ile alakalı olabilir ben 45'te kullanıyorum.

Hocam oyun oynarken klavyeyi çapraz şekilde kullanıyorum. Monitörün ayaklarını sağa veyahut sola çevirebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…