Yüksek ihtimalle hocam. Şimdi bir arkadaşımda da aynı problem çıkmış, bir yılını doldurduktan sonra sanırım böyle problemleri ortaya çıkarıyor, benim de bir yılı dolduktan sonra görev çubuğunda çizgiler çıkmıştı.
Ben monitörü 2023 yılında aldım ve bu monitör de 2023 yılında çıkış yapmış zaten, yorumlarına o dönem baktığımda olumsuz bir şey yoktu çünkü daha kimse 1 yılını doldurmamıştı monitörde, şimdi bir yılını dolduran bizler kronik sorunuyla karşılaştık. Kısacası tester görevi gördük diyelim monitör için, geçmiş olsun. Monitörün kutusu ve içinden çıkan 2 köpüğü de duruyorsa gönderin İtopya'ya. Eğer bir köpüğü dahi yoksa sakın göndermeyin, köpüğüne kadar dikkat ediyorlar. Ayrıca kabloları da unutmayın, eksiksiz gönderin sonra size kutu içeriği eksik diye geri kargoluyorlar bir gün içerisinde ürünü.
Ürün değişimi yapıldı ve monitörü kullanıyorum hala, değişimi yapılan monitör bir yılını doldurmadı yaz ayında dolduracak. Umarım yine aynı problemleri yaşayıp yaz ayında da garantiye yollamam, 2026 yılında da monitörün garantisi bitecek benim.