Gigabyte G24F-2 garanti için ServisPoint'e mi gönderilmeli?

Direk İtopya'yla konuş eğer servis verirlerse ona yolla bana gigayteı arayım değiler giayte farklı bir servis verdi İtopya'ya gönderim 1haftada anca İtopya gitti tabii İtopya'da RMA'ya yollamış onlarda yurt dışından parça beklıyolar 3 haftadır 7 iş günleri kaldı o zamana kadar muhtemeln parça gelmez değişim veya iade yapacaklar kendileride 20 güne parçanın gelmeyeceğini söylüyorlar.

Dediğiniz gibi İtopya'ya bildirdim, onlarda orijinal kutusu ve köpüğü var ise bize gönderebilirsiniz dediler. Yarın veya diğer gün İtopya'ya kargolayıp göndereceğim. Teşekkürler.

Hocam şimdiden geçmiş olsun 1 1 buçuk ay bekleyeceksiniz.

Evet sanırım dediğiniz gibi olacak. Bugün servis koduyla mail attım. "Cihazın panelinde arıza tespit edildiği, panel sipariş edilip malzeme beklenmektedir." yanıtını aldım. En azından bir 2 hafta daha bekleyeceğim gibi görünüyor.

Evet sanırım dediğiniz gibi olacak. Bugün servis koduyla mail attım. "cihazın panelinde arıza tespit edildiği, panel sipariş edilip malzeme beklenmektedir." yanıtını aldım. En azından bir 2 hafta daha bekleyeceğim gibi görünüyor.

Hocam iade aldınız muhtemelen h. O

Hocam iade aldınız muhtemelen h. O

Teşekkürler hocam, evet dün teknik servisle konuştum. Değişim/iade kararı çıktığını söylediler ve İtopya'ya bildirdim. Bugünde iade talebimi aldıklarına dair mail gönderdiler. Yazmak için olayların kesinleşmesini bekledim.

Teşekkürler hocam, evet dün teknik servisle konuştum. Değişim/iade kararı çıktığını söylediler ve İtopya'ya bildirdim. Bugünde iade talebimi aldıklarına dair mail gönderdiler. Yazmak için olayların kesinleşmesini bekledim.

Hocam bende iade kararı çıktığında ne mail ne mesajla bilgilendirdiler 1 hafta sonra ben arayarak öğrendim.

Hocam bende iade kararı çıktığında ne mail ne mesajla bilgilendirdiler 1 hafta sonra ben arayarak öğrendim.

Bende aynısını yaşadım, acaba ulaşacaklar mı diye soruyordum. Sonradan İtopya'dan ilk gelen maili incelediğimde en alt kısmında bunun hakkında yazmışlar. İtopya veya servis tarafından aranmayacağımızı veya mail gelmeyeceğini. Bireysel olarak bizim takip etmemiz gerekiyormuş kargo yetkili servise ulaştıktan 5-6 gün sonrasında İtopya'yı arayıp, yetkili servis no almamız gerekiyormuş. Sonrasında o yetkili servis nosu ile yetkili servisi arayıp onlardan bilgi almalıymışız. Kararı da yetkili servisten öğrendim yaklaşık 3.5, 4 hafta sonra. Ardından İtopya'yı aradım, onlarda faturasıyla beraber mail atın dediler ve o şekilde iade sürecine başlamış oldum.

Bende aynısını yaşadım, acaba ulaşacaklar mı diye soruyordum. Sonradan İtopya'dan ilk gelen maili incelediğimde en alt kısmında bunun hakkında yazmışlar. İtopya veya servis tarafından aranmayacağımızı veya mail gelmeyeceğini. Bireysel olarak bizim takip etmemiz gerekiyormuş kargo yetkili servise ulaştıktan 5-6 gün sonrasında İtopya'yı arayıp, yetkili servis no almamız gerekiyormuş. Sonrasında o yetkili servis nosu ile yetkili servisi arayıp onlardan bilgi almalıymışız. Kararı da yetkili servisten öğrendim yaklaşık 3.5, 4 hafta sonra. Ardından İtopya'yı aradım, onlarda faturasıyla beraber mail atın dediler ve o şekilde iade sürecine başlamış oldum.

Ben onları aradım 1 gün önce iade kararı çıkmış halen parça bekleniyor dendi ama halbuki karar çıktı bilgilendirmediler parayı da 7 iş günü için'de dediler 8 iş günü sonrası attılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı