Elektronik Gigabyte G24F-2 İtopya'da indirimde

Vallahi yavaştan midem bulanmadı değil bu İtopya kolay kolay ucuza ürün satmaz bir bit yeniği vardır diyorum içimden. Geldiği gibi kutusunu açmadan iade mi etsem açıp denesem sıkıntı cıkarır mı İtopya?
Sıkıntı çıkmaz çok kişi bu şekilde iade etti. Ölü pixel şans işi. Ben de bu modeli kullanıyorum ve oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

Son revizyonları sorunluydu. Belki düzelmiştir ama ben olsam bu topa girmezdim.
İlk serisinde sorun vardı. Son seri olan G24F-2'de herhangi bir sorun yok. Sadece bazı kişilere ölü piksel denk gelmiş. Ghosting olmaması ve renk kalitesi ile gayet iyi bir monitör. Yanlış bilgilendirme yapmayın.

Son düzenleme:
İlk serisinde sorun vardı. Son seri olan G24F-2'de herhangi bir sorun yok. Sadece bazı kişilere ölü piksel denk gelmiş. Ghosting olmaması ve renk kalitesi ile gayet iyi bir monitör. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
İlk revizyonlarında bir şey yoktu. Sonraları sorunlu çıktı. İlk revizyonlarını bizzat ben aldırdım birçok kişiye. Son revizyonları sıkıntılıydı. Ölü piksel şans işi ama çok yüksek şans ile çıkıyordu. Şuan belki düzelmiştir.
R5 5600'e sıvı soğutma takıp, RTX 3050 kullanan birinden iftira yemek ne kadar da güzel değil mi? 😇

İlk revizyonlarında bir şey yoktu. Sonraları sorunlu çıktı. İlk revizyonlarını bizzat ben aldırdım birçok kişiye. Son revizyonları sıkıntılıydı. Ölü piksel şans işi ama çok yüksek şans ile çıkıyordu. Şu an belki düzelmiştir.
R5 5600'e sıvı soğutma takıp, RTX 3050 kullanan birinden iftira yemek ne kadar da güzel değil mi? 😇

Hocam tamam da Monitör kötü değil, siz neden gelip kötülüyorsunuz, Adamlar İndirim yapmış millet alsın diye sizde burada kötülüyorsunuz, Şahsen benimki gelsin seve seve açıp kontrol edeceğim he ölü piksel işi aşırı derecede kötü ise iade ederim.

Hocam tamam da Monitör kötü değil, siz neden gelip kötülüyorsunuz, Adamlar İndirim yapmış millet alsın diye sizde burada kötülüyorsunuz, Şahsen benimki gelsin seve seve açıp kontrol edeceğim he ölü piksel işi aşırı derecede kötü ise iade ederim.
Sorunlu olduğunu söylüyorum. Kötüleme sebebim: kötü olması. Gigabyte'a falan bir düşmanlığım yok. Neyse onu söylüyorum. Ben bizzat aldırdım zamanında birçok kişiye. Belki düzelmiştir sorunları ama ben riske girmezdim şahsen. Sonuçta G2412 diye bir şey var.
Milletin yararına indirim yapan bir firma yok. Ticari sebeplerden ötürü ucuz. Belki de sorunlu malları elden çıkarıyorlar.

Sorunlu olduğunu söylüyorum. Kötüleme sebebim: kötü olması. Gigabyte'a falan bir düşmanlığım yok. Neyse onu söylüyorum. Ben bizzat aldırdım zamanında birçok kişiye. Belki düzelmiştir sorunları ama ben riske girmezdim şahsen. Sonuçta G2412 diye bir şey var.
Milletin yararına indirim yapan bir firma yok. Ticari sebeplerden ötürü ucuz. Belki de sorunlu malları elden çıkarıyorlar.
Ölü pixel dediğimiz sorun tüm marka modellerde olabilir ki firmalar buna karşın değişim ve iade limiti koymuş. Bana lütfen ölü pixel haricinde G24F-2 modelinin bir sorununu söyle ya da saçmalamaktan vazgeç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka en az 3-4 psikolojik sorunun olduğuna eminim. Ölü pixel dediğimiz sorun tüm marka modellerde olabilir ki firmalar buna karşın değişim ve iade limiti koymuş. Bana lütfen ölü pixel haricinde G24F-2 modelinin bir sorununu söyle ya da saçmalamaktan vazgeç.
Terbiyenizi koruyun, kimseye psikolojik sorunlu deme hakkınız yok. Ölü piksel bütün markalarda var evet ama ölü piksel şansı normalden daha fazlaydı bu monitörlerde. Senin sorunsuz kullanman bir şeyi değiştirmez. Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Ona bakarsak Everest PSU'da önerebiliriz, sorunsuz kullanmıştım. Milli monitör olması da bir şeyi değiştirmez. Benim de önerdiğim bir monitördü fakat sonradan gelen stokları başka hocalar tarafından ölü piksel şansı fazla denildiği için önermemeye başladık. Belki şuan ölü piksel şansı normaldir fakat ben riskli olduğu için önermiyorum. Ayrıca böyle şeyler sadece monitörlerde olmaz. Örnek olarak; CS900 ve AS350 model SSD'leri çok fazla önerirdik fakat sonraki revizyonlarında kalitesiz SMI kontrolcüler kullanmaya başladılar ve önermeyi bıraktık. Zaten alternatifleri de vardı. G24F-2'nin de G2412 gibi bir alternatifi var. Hatta biraz daha para koyarsan 24G2SPU/BK var ve G24F-2'den de, G2412'den de iyi bir monitör. İyi malı kötülediğimiz falan yok. Öyle bir şey olsaydı neden ben bu monitörü zamanında önerdim ve aldırdım? G24F-2'nin rehberini yapan kişilerden bazılarına biz aldırdık bu monitörü. Kendi deneyiminle hiçbir şey bilmeden öneri yapıyorsun ve bana hakaret ediyorsun.
@Sad Frog @Bnalsveee eisaemyck

Terbiyenizi koruyun, kimseye psikolojik sorunlu deme hakkınız yok. Ölü piksel bütün markalarda var evet ama ölü piksel şansı normalden daha fazlaydı bu monitörlerde. Senin sorunsuz kullanman bir şeyi değiştirmez. Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Ona bakarsak Everest PSU'da önerebiliriz, sorunsuz kullanmıştım. Milli monitör olması da bir şeyi değiştirmez. Benim de önerdiğim bir monitördü fakat sonradan gelen stokları başka hocalar tarafından ölü piksel şansı fazla denildiği için önermemeye başladık. Belki şuan ölü piksel şansı normaldir fakat ben riskli olduğu için önermiyorum. Ayrıca böyle şeyler sadece monitörlerde olmaz. Örnek olarak; CS900 ve AS350 model SSD'leri çok fazla önerirdik fakat sonraki revizyonlarında kalitesiz SMI kontrolcüler kullanmaya başladılar ve önermeyi bıraktık. Zaten alternatifleri de vardı. G24F-2'nin de G2412 gibi bir alternatifi var. Hatta biraz daha para koyarsan 24G2SPU/BK var ve G24F-2'den de, G2412'den de iyi bir monitör. İyi malı kötülediğimiz falan yok. Öyle bir şey olsaydı neden ben bu monitörü zamanında önerdim ve aldırdım? G24F-2'nin rehberini yapan kişilerden bazılarına biz aldırdık bu monitörü. Kendi deneyiminle hiçbir şey bilmeden öneri yapıyorsun ve bana hakaret ediyorsun.
@Sad Frog @Bnalsveee eisaemyck
Yine aynı şeyleri yazmışsın. Ben sana G24F-2 modelinin ölü pixel harici bir sorunu var mı diye sormuştum. Bu fiyat bandında böylesi bir monitör almanın avantajlarını hiçe sayarak ürün kötülüyorsunuz. Taraflı şekilde yorum yapmayınız. Özet olarak G24F-2 indirimli fiyatı ile mükemmel bir monitördür. Ölü pixeli olan bir model gelirse iade edilebilir. Ekstra olarak eklediğiniz RTX 3050 spoilerı ruh sağlığınızı kendi tarafımca sorgulatmıştı. Hakaret olarak algılamayınız.

Konuda neler oldu bilmiyorum. G24F2 biraz sorunlu bir monitör. Klasik bir kullanıcı için çok önemli değil ama osd menüsü karışık, renk ayarlarını yapmak biraz zor ve itopya da çok ölü piksel şikayeti olduğundan pek önerilmiyor. Önerenlerin altına bu ölü piksel durumunu eklemesi gerek. Şunu da belirteyim msi g2412 den kötü bir model. Msi g2412 ye göre tek avantajı yükseklik ayarı olması.

Yine aynı şeyleri yazmışsın. Ben sana G24F-2 modelinin ölü pixel harici bir sorunu var mı diye sormuştum. Bu fiyat bandında böylesi bir monitör almanın avantajlarını hiçe sayarak ürün kötülüyorsunuz. Taraflı şekilde yorum yapmayınız. Özet olarak G24F-2 indirimli fiyatı ile mükemmel bir monitördür. Ölü pixeli olan bir model gelirse iade edilebilir. Ekstra olarak eklediğiniz RTX 3050 spoilerı ruh sağlığınızı kendi tarafımca sorgulatmıştı. Hakaret olarak algılamayınız.
Sürekli ölü piksel çıktı diye iadeyle mi uğraşacaksın? G24F-2, aklınızdaki kadar iyi bir monitör değil ölü pikseli bir kenara bıraksak bile. G2412 ile denk. Hatta daha kötü bile sayılabilir. 24G2SPU/BK'nin ise altında. Aynı fiyata G2412, bütçe çıkarsa 24G2SPU/BK tercih edin diyorum. Asıl böyle insanlar bitmedi forumda. 10K üstü mesajı olup, sırf kendi kullanıyor diye sorunlu ekran kartı önerenler falan. Neyse, daha uzatmanın manası yok. Önerimi yaptım. İyi sosyaller.

Arkadaşlar merhaba, kargom 3 gün içinde geldi, ceza yediğim için yazamadım, ürün çok güzel vallahi bu kadarını beklemiyordum. Normalde POCO X3 Pro kullanıyorum bu telefon da 120 Hz var yani 180 Hz tahmin edebiliyordum. Ürün u 180 Hz atığım da mükemmel ötesi hızlı oluyordu, aşağı indirme kaldırma çok basit, kurulumu çok basit, ölü piksel var ama çok ve çok ve çok küçük yani ölü piksel mi onu bile bilmiyorum yani gözükmüyor diyebilirim. Ghosting sanırım var ama çok az ghosting fotoğraf su aşağıda bakarsınız bana da söylersiniz var mı yok mu diye. Ben memnunum aldığım için mutluyum. Buradan ilk önce ablam a ve annem e ve babam a çok teşekkür ederim onların sayesinde aldım. Sonra da çok teşekkür #itopyadan da çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı