Gigabyte G24F-2 ölü piksel var mı?

Leshy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-AMD RYZEN 5600
-G-SKİLL TRİDENT Z NEO 32 GB 4000 MHZ DDR4
-ASUS ROG STRİX B550-F GAMİNG WİFİ(II)
-SAPPHİRE NİTRO PLUS RX6700XT
-SAMSUNG 980 PRO 2TB NVME M2 SSD
-SAMSUNG 870 2TB SSD
-COOLER MASTER HAF500
-DEEPCOOL AK400 COOLER
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki gün önce Gigabyte G24F-2 monitor aldım fakat eve gelip kurduğumda ölu piksel olduğunu düşündüğüm noktayla karşilaştım. Tam karar veremedim. Bilgili olanlarınız varsa ona göre iade edeceğim monitörü yarin. Simdiden teşekkürler. Fotoğraf ektedir. Sürecin nasıl işlediğini ve ne kadar sürdüğünü bilenler ve deneyimleyenler varsa anlatırlarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230426_014819_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230426_014819_WhatsApp.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 228
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki gün önce Gigabyte G24F-2 monitor aldım fakat eve gelip kurduğumda ölu piksel olduğunu düşündüğüm noktayla karşilaştım. Tam karar veremedim. Bilgili olanlarınız varsa ona göre iade edeceğim monitörü yarin. Simdiden teşekkürler. Fotoğraf ektedir. Sürecin nasıl işlediğini ve ne kadar sürdüğünü bilenler ve deneyimleyenler varsa anlatırlarsa sevinirim.

Ölü piksel gibi gördüm.

farklı bir renkle test ettin mi?

İade kabul ediliyor muymuş? Bariz belli ölü piksel olduğu ama kaç ölü pikselde iade kabul ediliyor onu bilmiyorum.

İade kabul ediliyor muymuş? Bariz belli ölü piksel olduğu ama kaç ölü pikselde iade kabul ediliyor onu bilmiyorum.

Yani aradım İtopya'yı dediler gönderin değişim yapalım yeni aldığımı belirttim hiç 3 piksel falan demediler. Derlersede daha 5 gün oldu iade ederim sürem var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı