Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G4X

Net bi fark varmi 24G4X arasında
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoları bi izleyin isterseniz.

Bu model de olabilir ama renk konusunda 24G4X daha iyi ve daha güncel bir monitör. Bu yılın başlarında çıktı piyasaya.
24G4X e karar verdim hz olsun fiyat olsun daha düşük gözüküyor teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-29-00-21-42-414_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-29-00-21-42-414_com.android.chrome.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 48
Hali hazırda AOC 24G4X kullanıyorum. Bir 3 ay oldu alalı. Öncelikle monitör tam f/p. O kadar kurcaladım ettim, tek ama tek sorunu bence renk ayarları. Abi beni deli etti. Ayalarını yapınca çok güzel monitör ama HDR açınca parlaklık ayarı vs. yapmanıza izin vermiyor. Tabii bu uygun panel olmasından kaynaklı, yapacak bir şey yok. Bunu göz önünde bulundurun. HDR kapatınca da çok soluk görüntü oluyor, ne kadar ayarlarsan ayarla ben düzeltemedim. HDR yapınca da parlaklığı düşük geliyordu Nvidia denetim masasından arttırdım.

Artıları ise; bir kere fiyatına göre renkleri çok iyi veriyor, tepkimesi de çok iyi. Çok test ettim ghosting bulunmuyor. Siyah ekranlarda ışıması da yok. Üst çerçeveleri ince ve güzel duruyor. Hoparlörleri günü kurtarıyor. AdaptiveSync güzel çalışıyor.

He oyunlara girdiğinde kendini oyun moduna alıyor (Driverını ve G-Menu yüklersen). Onun dışında kesinlikle bu fiyata alabileceğin en iyi monitör.
çözümünü buldum.

öncelikle ben amd kullandığım için amd software üzerinden piksel biçimini 8 den 10 a geçiriyorum ve çözülüyor fakat çözülmeyenler için aoc24g4x mönitörün altında ki tuşlarla resim kısmına geldiğimizde display hdr açıktır oraya dokunmadan windows ayarlardan ekran ayarlarına ordan ise hdrı kapatıyoruz kapatınca mönitordeki tuşlarla resim kısmına gittiğimizde display hdr artık orda olmuyor ve en iyi tarafı oyunlara girdiğinizde hdr oyun veya film modunu aktif edebilmeniz. dp hdr modda parlaklığı 100 e verdiği için akşamları pc ile oynayamıyordum benim için iyi oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı